4 éve

Megérkezett a hétvégi horoszkópod: váratlan fordulatokra készülj!

Izgalmas, élményekben és eseményekben gazdag napokra számíthatsz. Nézd meg, mi vár rád!

Igazán mozgalmasnak ígérkezik ez a hétvége. Lesz, akinek szerelmi életében akadnak biztató változások, másnak pedig az egészségére kell fokozottan figyelnie. Nézd meg, terád mi vár!

Kos

Felszabadult, boldog hétvége vár rád. Remek alkalom ez a két nap számodra, hogy új kapcsolatokat építs ki, legyen szó akár szerelemről, akár üzletről vagy barátságról. Sok új élmény vár rád, és még az is lehet, hogy most találkozol össze az Igazival.

Bika

A szombatod kicsit feszülten indul, de vasárnap már megtalálod a harmóniát. Ezen a napon minden kedvezően alakul majd számodra. Lesz lehetőséged pihenésre és feltöltődésre is, és te is tudod, hogy bőven rád is fér mindkettő.

Ikrek

Sajnos részese lehetsz sértődésnek, sőt akár még pletykának és hazugságnak is. Igyekezz felülemelkedni ezeken, és nem foglalkozni a negatív, bosszantó dolgokkal. Próbáld meg inkább élvezni a napsütést és a kikapcsolódást.

Távolról sincs vége! LAPOZZ!


Rák

Nehezen tudsz most kikapcsolni. Gondolataid a munka körül forognak, gondterheltséget okozhatnak a teendők. Kapcsold ki ezeket az energiákat, és érezd jól magad! Most olyan napok várnak rád, amelyek a szerelem bőségével árasztanak el - élvezd ki azt is, hogy kapsz, és azt is, hogy adni vagy képes.

Oroszlán

Szombaton remek formában leszel, jól fogod érezni magad a bőrödben, és ezt mások is észre fogják venni. Ha nincsen párod, akkor jó esélyed van rá, hogy most megtaláld a szerelmet. A kikapcsolódás, a barátokkal való feltöltődés és a szórakozás sok energiával tölt majd fel, és ez átsegít majd azon is, hogy vasárnap talán egy váratlan, átmeneti nehézséggel találod szemben magad.

Szűz

Vigyázz a költekezéssel! Szombaton fontold meg, mire szánsz pénzt, vasárnap azonban már nem kell aggódnod az anyagi gondok miatt. Néhány félreértés árnyékot vethet a kikapcsolódásra, de szerencsére nem kell aggódnod semmi komoly gond miatt.

Távolról sincs vége! LAPOZZ!


Mérleg

Ne engedd, hogy bármi is elrontsa a hangulatodat! Add át magad a pihenésnek és a lazításnak, és előre készülj fel lélekben, hogy a szerelem terén ezúttal akadhatnak összezörrenéseid. De nem kell aggódnod, mert ennek a problémának vasárnap már nyoma sem lesz, főleg akkor, ha könnyedén és nagyvonalúan tudod kezelni a helyzetet szombaton.

Skorpió

Nagyon izgalmas hétvége vár rád. Szombaton még csak készülődnek a nagy dolgok, vasárnap viszont igazi kihívás elé kerülsz, ami feldob és inspirál majd. Szerelmi életed remekül alakul, valóban ki tudod élvezni a Vénusz kedvező hatását.

Nyilas

Boldog, felszabadult hétvégéd lehet, ha odafigyelsz magadra, és tudatosan alakítod a napjaidat. Nehezen tudsz most kikapcsolni, és ez akár az egészségedre is kihathat. Ha viszont törekszel az elengedésre, a lazításra, akkor fel tudod fedezni a hétvége szépségét, és lesz alkalmad arra is, hogy feltöltődj.

Távolról sincs vége! LAPOZZ!


Bak

Akadhatnak ebben a két napban súrlódások és félreértések, mégsem kell komolyabb viták vagy konfliktusok miatt aggódnod. Főleg a szombat okoz majd kihívást, vasárnap azonban már minden neked kedvez, és átadhatod magad a jókedvnek.

Vízöntő

Tele vagy tettvággyal ezen a hétvégén, szinte éhezel arra, hogy kimozdulj otthonról. Hallgass erre az érzésre, és indulj el a szabadba, menj el kirándulni, vagy akár csak egy kiadós sétára. Tele leszel energiával, vasárnap azonban érdemes pihenned és relaxálnod, hogy az ellazulásra is legyen időd.

Halak

Tele van a szíved szeretettel, és ezen a hétvégén lesz is alkalmad megélni a szeretetet, a szerelmet is. A költekezésre figyelj oda, ne legyél túl könnyelmű a kiadásokkal, mert ez később megbosszulhatja magát. Élvezetekben azonban nem lesz hiány, és szeretni fogod ezt a két napot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!