5 éve

Most kiderül, milyen ember vagy! Te melyik kulcsot választanád?

Játssz velünk, válassz egy kulcsot önmagadhoz! Nyisd ki vele saját személyiséged!

Válassz egyet a hat kulcs közül!

Olvasd el a rád vonatkozó elemzést!

1. Racionális, ésszerű, analitikus

A legegyszerűbb, díszítés nélküli kulcsot választottad: szilárdan hiszel abban, hogy nincs az a cél, amit kellő energiaráfordítással el ne érhetnél. Éles eszed használva és belső eltökéltségedtől vezérelve megállíthatatlanul menetelsz terveid beteljesítése felé. Képes vagy másokat is magaddal ragadni, és látványos eredményeket elérni velük együtt. Viszont nehezen fogadod el, hogy más megoldás is van, mint a tiéd.

2. Karizmatikus, erős egyéniség

Olyan kulcsot választottál, amely bármelyik ajtót kinyitná az elvarázsolt kastélyban. Szereted a függetlenséget, innovatív vagy, kreatív ötleteidet megvalósítod. Úgy tűnhet, hogy egész nap csak álmodozol, de másoknak tudniuk kell, hogy megállás nélkül kattog az agyad attól a perctől kezdve, hogy reggel kinyitod a szemed.

3. Álmodozó, tündérmesékben élő

Ez a kulcs bonyolult részleteket tartalmaz. Ez azt jelenti, kreatív álmodozó vagy, aki eredeti személyiséggel és élénk képzelettel rendelkezik. Nem feltétlenül szeretnél mindenki kedvében járni. Kíváncsiságod és energiáid tesznek képessé arra, hogy a sorok között olvass.  Az érzelmek, elsősorban az együttérzés prizmáján keresztül látod a világot.

4. Magabiztos, ötletekkel teli, céltudatos

Hiszel önmagadban, ezért is választottad ezt a kulcsot. Tele vagy érdekes ötletekkel, szereted a kihívásokat, de kétszer is végiggondolod, melyik útra térsz. Megfontolt vagy, mégis határozottan hozod meg döntéseidet. Céltudatosan mész végig az általad választott ösvényen. Fontos számodra a cél, de azért szereted az utat is kiélvezni.

5. Vidám, könnyed, optimista

Szereted az élet napos oldalát látni. De amennyire impulzív tud lenni az optimizmusod, annyira érdemes odafigyelni, amikor esetleg a sötétebb oldalra tévedsz. Ilyenkor kissé zavarodottnak tűnhetsz, és a környezetedre is igen nagy hatással lehetsz. Vonzódnak hozzád az emberek. Társasági lény vagy, bárhol perceken belül a középpontba kerülsz. Melletted mások néha azt érezhetik, hogy unalmas az életük. Szereted az életet valóban megélni, és minden számodra érdekes dolgot kipróbálni. Színezed a világodat és sokszor másokét is.

6. Racionális, józan gondolkodó

A klasszikus kulcsot választottad. Nagyon jó a koncentrációs képességed. Nehéz hozzád közel kerülni, viszont hűséges vagy, és lehet rád számítani. Megbízható vagy, de elég befelé forduló. Ha megígéred másnak, hogy valamit megcsinálsz, azt egészen biztosan be is tartod. Ha valakit közel engedsz magadhoz, akkor azt sokszor akár védelmed alá is veszed. Melegszívű vagy, de az érzelmeidet csak kevés ember ismerheti meg. Inkább a józan gondolkodásod kelti fel mások figyelmét.

 

 


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!