4 éve

Ki voltál előző életedben? Az alábbi tesztből kiderül

Mindannyiunkat foglalkoztat a kérdés: vajon kik is lehettünk elõzõ életeinkben? Most születési adataid alapján könnyen megtudhatod!

Előző életeink emlékeit a tudatalattinkban tároljuk. Az alábbiakból könnyen kiderítheted mivel foglalkoztál és milyen is lehettél. 

Kellemes időtöltést és csodás megérzéseket!

KERÍTÕ (január 1-7, szeptember 1-7)

Előző életedben: Te voltál az alkimista, aki megpróbált az ólomból aranyat varázsolni. A pénzváltó, bankár, földbirtokos vagy földművelő paraszt alakját már többször ölthetted magadra. Imádtad a hasadat, és élvezettel flörtöltél. Örömödet lelted abban is, hogy másokat összehoztál.
Jelenlegi életedben: Szilárd támaszt kell nyújtanod mások számára, önként kell felajánlanod a segítséget a rászorulóknak. Le kell győznöd az irigység visszatérő érzését, és hallgatni a megérzéseidre, amelyek sohasem csalnak meg.


KERESKEDÕ (május 9-27, június 2 – július 13, augusztus 20-31)

Előző életedben: Te voltál a kereskedők gyöngye az előző életetekben, mert kivételes rábeszélőképességgel bírtál. Mutatványosként is helyt állhattál, aki a piactéren szórakoztatta az ámuló közönséget.
Jelenlegi életedben: Ugyanolyan meggyőző vagy, mint az előző életeidben. Meg kell tanulnod, hogy nem bízhatsz meg mindenkiben. Még a saját rokonaid némelyikében sem, mert a naivitásod miatt több csalódást élsz át.


HÓDÍTÓ (július 29 – augusztus 11, október 30 – november 7)

Előző életedben: Te voltál Casanova, aki hajszolta az érzéki élvezeteket. Számtalan szívet összetörtél, emellett kiváló sportoló is voltál, aki nemcsak a vívásban de a szakácsművészetben is jártas.
Jelenlegi életedben: Gyengéd a szíved, az érzelmektől elolvadsz, sok kalandba belemész, ezért éppen a legnagyobb szerelem kerülhet el. Néha agresszívan tudsz viselkedni környezeteddel.

Lapozz a folytatáshoz!VÁNDOR (május 28 – június 18, szeptember 28 – október 2, február 12 -29)
Előző életedben: Remek tájékozódó képességednek köszönhetően odataláltál a legeldugottabb településre is, azonban ha időre kellett odaérned, az nehezen jött össze számodra.
Jelenlegi életedben: Feladatod megtanulni beosztani az idődet, a kusza helyzeteken úrrá lenni, és időben elindulni, hogy ne késs el.


DIPLOMATA (március 11-31, október 18-29, december 19-31)

Előző életedben: Bölcsességednek köszönhetően kegyeidet a vezérek, királyok keresték, hiszen a legjobb tanácsokat tudtad adni, leginkább a háttérből irányítottál.
Jelenlegi életedben: Bele kell menned a nyílt vitákba, és mindig őszintén vállalnod kell a szavaidért a felelősséget.


GYÓGYÍTÓ (január 22-31, június 19-28, július 14-17, szeptember 8-22)

Előző életedben: Te voltál az a gyógyító, akiről azt állították, hogy boszorkány. Teliholdkor gyógyfüveket szedtél az erdőben, ismerted a betegségek eredetét és a közösségben hozzád fordultak gyógyulásért.
Jelenlegi életedben: Fontos számodra a tekintély, ez eltávolíthat régi barátaidtól, családtagjaidtól, ezért többször érezheted egyedül magad a világban.

Lapozz a folytatáshoz!BÖLCS (január 8-21, február 1-11, november 19-26)

Előző életedben: Tudásod, bölcsességed, szerénységed miatt nagy szeretetnek örvendtél. Fontos volt számodra, hogy másokon segíts.
Jelenlegi életedben: Érzékeny, nehezen megközelíthető személy vagy. Úgy érzed szüntelenül védekezned kell a világ támadásai, a rosszindulatú emberek és a negatív hatások ellen. Õszinte, becsületes vagy, aki az élete utolsó szakaszában ismeri meg az igaz szerelmet.


CSÁBÍTÓ (március 1-10, november 27– december 18)

Előző életedben: A földgolyó különböző pontjain hajszoltad a kalandokat, mindenkinek házasságot ígértél ennek ellenére sosem buktál le. Élvezettel vetetted bele magad az életbe.
Jelenlegi életedben: Ha hazáról, üzletről, vagy hitről és nem szerelemről van szó, akkor őszinte, hűséges és kitartó vagy. A házasságot nem neked találták ki, mert kalitkába zárva érzed magad.


VARÁZSLÓ (április 1-19, november 8-17)

Előző életedben: Híres varázsló, javasasszony voltál, akihez az emberek a megoldhatatlan problémáikkal fordultak. Befolyásod miatt sok ellenséged volt eleinte, de az idő múltával ők is sorra behódoltak neked.
Jelenleg életedben: Próbáld meg nem manipulálni az embereket, a féltékenységi vágyad kordában tartani és higgadtnak maradni minden helyzetedben.


A CSALÁD TÁMASZA (július 18-28, szeptember 23-27, október 3-17)

Előző életedben: Az előző életedben nagycsaládot tartottál össze, nagy udvarházat vittél. Lehettél a várúrnő is, aki úgy osztogatta a parancsokat, hogy közben példaértékű életet élt.
Jelenlegi életedben: Nehezen viseled ha utasítgatnak, az évek múlásával pedig egyre nehezebben alkalmazkodsz mások rigolyáihoz. Megtanulandó feladatod: mások életébe ne avatkozz bele.


HARCOS (április 20 – május 8, augusztus 12-19)

Előző életedben: Akár nőnek, akár férfinak születtél, nagy harcos voltál. Nemcsak fegyveres csatákban vettél részt, hanem a kocsmai verekedések kezdeményezője is voltál. Sok embert rá tudtál venni arra, hogy célod elérése érdekében támogassanak.
Jelenlegi életedben: Ugyanolyan szenvedélyes vagy, mint néhány száz évvel ezelőtt. Célod eléréséért most olyan emberekre is mosolyogsz, akikre nem is kellene.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így nézett ki 53 évvel ezelőtt Nagy Feró a koncerteken, bajusz nélkül

origo.hu

Egy pötty a mellbimbón: ennyiből áll Demi Rose bikinifelsője - fotók

borsonline.hu

Kiadták a riasztást, brutális eső tarolja le mindjárt ezeket a megyéket

ripost.hu

"Egy senkiházi b*zi vagy!" - G.w.M is beszállt a zenész háborúba

mandiner.hu

Pókember kötögetett a Budapestre tartó repülőn

lakaskultura.hu

Mérlegelj, mielőtt kinyitod a pénztárcád: 5 drága lakberendezési megoldás, ami olcsó hatást kelt

ripost.hu

Erre a 3 csillagjegyre komoly spórolás vár szeptembertől

ripost.hu

Tóth Vera: Az átlagnál többet keresek

ripost.hu

Botrány a suliban: 13 éves diákkal élvezett el az angyalarcú tanárnő

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

EZO

Tízmilliószoros nap van: Ennek a három csillagjegynek hoz igazán szerencsét

EZO

A Merkúr kvadrátot vet a Jupiterre: Ennek a 3 csillagjegynek ideje leszállni a földre

EZO

Veszélyes nyár: ennek a három csillagjegynek csúnyán félrelép a párja

ÉLETMÓDI

Erre a 3 csillagjegyre komoly spórolás vár szeptembertől

EZO

Válassz egy szájformát, tudd meg, mit árul el rólad

EZO

A hétvége horoszkópja: a mély, fájó beszélgetések ideje lesz

EZO

Szuperholddal érkezik a telihold, durva, de így hat rád

EZO

Ennek a három csillagjegynek sorsszerű változásokat hoz a telihold