ÉLETMÓDI

Veszélyben a meccsnézés! Felhőszakadás vár a szabadtéri kivetítőkre

Ma este lesz az EB eddigi, számunkra legfontosabb mérkőzése, de veszélyben a szabadtéri szurkolás.
  • Szerző: FÁB

A mai nappal érkező hidegfront elmoshatja a közös szurkolást. 21 órakor kezdődik az eddigi legizgalmasabbnak ígérkező magyar meccs, hiszen a belgák ellen a nyolcaddöntőben ma még nagyobb a tét.

Ahogyan az előző meccseken már megszokhattuk, a szurkolók minden bizonnyal elözönlik majd a nyilvános kivetítőket, és együtt izgulnak a magyarok továbbjutásáért. Csakhogy az ország minden megyéjére riasztást adtak ki heves zivatarok miatt, több megyében, többek közt Pest megyében is másodfokú a figyelmeztetés. Ez különösen azért veszélyes, mert ez a fokú riasztás már felhőszakadást, jégesőt is jelent, mely a nagy tömeggel kombinálva mindenképpen azt jelzi: érdemes észnél lennie a nézőknek!

Aki nem szeretne megázni és el szeretné kerülni az esetleges, vihar miatti pánikot, annak érdemes még időben fedett meccsnézési lehetőség után néznie. Az elszántabb, szabadtéri szurkolók pedig feltétlenül vigyenek magukkal esőbiztos kabátot, hogy ne a megázással kelljen foglalkozniuk a belga-magyar esemény alatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?