ÉLETMÓDI

Megdöbbentő: ez a személyiségteszt elárulja, mi vár rád a szerelemben!

Különösen izgalmas tesztet mutatunk, amiből rengeteget megtudhatsz magadról.
  • Szerző: Ripost

Nem csak önmagadról tudhatsz most meg izgalmas és új titkokat, de arról is, hogyan lehetsz boldog a szerelemben, és mire számíthatsz párkapcsolatodban. Nincs más teendőd, mint hallgatnod az ösztöneidre. Nézz rá a képre, melyet mutatunk, és jegyezd meg, mi az első dolog, melyet megláttál rajta.

Máris mutatjuk, mit árul el rólad mindez! LAPOZZ!


1. Megkötözött ember

Ha elsőként a megkötözött ember tűnt fel a képen, akkor lelkedben folyamatos konfliktus, belső háború zajlik. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a világgal állsz küzdelemben, sokkal valószínűbb, hogy önmagaddal vívsz harcot. Ahhoz viszont, hogy valódi szeretetre lelj, először saját magaddal kell békébe kerülnöd. Gyakran nehéz elfogadnunk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Fájdalmas szembesülnünk a gyengeségeinkkel és kudarcainkkal is. De hidd el, ezzel nem vagy egyedül! Senki nem tökéletes - miért éppen neked kellene annak lenned... Ha fejleszted magad és tanulsz hibáidból, az nagyszerű, hiszen sokat visz előre. Mégis egyúttal próbálj meg nagyobb szeretettel fordulni önmagad felé, és kevésbé szigorúnak lenni önmagaddal. Ha ezt sikerül elérned, akkor a szerelem is megérkezik az életedbe.

Mutatjuk a következő jelentést is! LAPOZZ!


2. Kerítés

Ha a kerítés tűnt fel először a rajzon, akkor a legnagyobb kihívás számodra, hogy hajlamos vagy bezárkózni mások elől. Aki már túl van sérülésen, csalódáson vagy fájdalmon, természetes, hogy próbálja védeni magát. Mindannyian szeretnénk elkerülni a veszteségeket. Ha viszont pajzsot emelsz magad elé, akkor esélyt sem adsz arra, hogy meglássanak téged! Így eltakarod nem csupán a félelmeid és gyengeségeid, hanem az értékeid és szépséged is! Néha bizony kockáztatni kell. És igen, előfordul, hogy ez bukással jár. De néha csodálatos eredménye születik! Próbálj meg apró lépésekben nyitni, és fokozatosan engedni meg azt, hogy közelebb kerülhess másokhoz.

Mutatjuk a következő magyarázatot is! LAPOZZ!


3. Csónak

Ha a csónak ragadta meg elsőként a tekinteted, akkor az azt sugallja, hogy rendkívül magasak az elvárásaid. Jól teszed, hogy nem becsülöd alá magad! Megérdemled azt, hogy olyan értékes ember legyen a párod, akit sokra tartasz! Mégis érdemes lenne átgondolnod, vajon tényleg reális-e az, amit elképzelsz: meg tud-e valóban felelni ezeknek a követelményeknek bárki. Természetesen ragaszkodj az álmaidhoz, az igazán fontos szempontokhoz és saját értékedhez is! Viszont hasznos felállítanod egy rangsort, és a kevésbé lényeges elvárásokat kissé félretenni. Lehet, hogy valaki egy apróságban nem tűnik tökéletesnek, más tulajdonságai viszont az igazi boldogságot hoznák el számodra.

Nézd meg, mit árul el a következő lehetőség! LAPOZZ!


4. Koponya

Ha a képen a részletek helyett egy komplex egységet és egy koponyát láttál kirajzolódni, akkor rendkívül kreatív vagy, ugyanakkor nagyon erős benned a szorongás. És ez a szorongás az, amely kockára teszi kapcsolataidat. Persze könnyű azt mondani, hogy ne aggódj, hiszen tudjuk mindannyian, hogy ez az érzés nem gombnyomásra múlik el. Érthető az is, ha félsz valakinek az elvesztésétől és kétségeid vannak. De mi lenne, ha ezt nem magadban próbálnád meg megoldani? Egy őszinte és nyílt beszélgetéssel mit veszíthetsz? Ha nem zúdítod rá a másikra a félelmeket, mégis beavatod őt lépésenként a kérdéseidbe és a lelkedbe, akkor mindketten esélyt kaptok a kapcsolat elmélyítésére. És talán éppen a partnered lesz az, aki segít eloszlatni a benned dúló aggályokat.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?