ÉLETMÓDI

Ez a vibrátor felforgatja az állóvizet, megőrülnek érte a nők

Első ránézésre senki nem mondaná meg, hogy a bizarr formájú eszköz egy vibrátor. Pedig az, és nem is akárki dobta piacra: az Oscar-díjas színésznő nem először hökkenti meg a nagyközönséget egy pajzán eszközzel...
  • Szerző:

Ez az első vibrátor, amit az Oscar díjas színésznő piacra dob: Gwyneth Paltrow az elmúlt években a Goop nevű szejátékszer-gyártó cégével került a köztudatba. Árult jáde tojást, ami a hüvelyizmokat erősíti, 24 karátos színarany szexjátékokat, de ami igazán ledöbbentett mindenkit, az az illatgyertya volt, aminek állítása szerint olyan illata van, mint a vaginájának. Most pedig egy vibrátorral rukkolt elő, ami mindkét végén gyönyört tartogat a nőknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123rf

A különleges formájú vibrátor egyik végén egy labda van, ami állítólag a hüvelybe helyezve igencsak különleges gyönyört okoz a nőknek. A másik vége keskeny, és a célja a csikló izgatása. A színésznő annyira lelkes a termék iránt, hogy azon a képen, amelyiken a Szerelmes Shakespeare-ben nyújtott alakításáért vette át az Oscar-díjat, a szobrot kicserélte a vibrátorra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés

A színésznő küldetésének érzi, hogy terjessze a szexuális tudatosságot a nők körében; dokumentumsorozatot indított, workshopokat tart, és pajzán hírlevelet is küld az érdeklődőknek. A különleges formájú vibrátort egyébként igencsak borsos áron kínálja a cég: 123 dollárba, vagyis körülbelül 37 ezer forintba kerül.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

goop (@goop) által megosztott bejegyzés

Gwyneth Paltrow mindenkit kiakasztott a gyertyával

A tavalyi évben a színésznő nem sokat vacakolt: olyan terméket dobott a piacra, ami még a legpajzánabbak szerint is túlzás volt. Az illatgyertya ugyanis azt ígérte, olyan illata van, mint a színésznő vaginájának. Sokan felháborodtak az ötleten, mások röhögtek rajta egy jót, de az biztos, hogy alaposan felkavarta vele Paltrow az állóvizet. Plusz jól is keresett rajta: a gyertyák ára darabonként kb. 22 ezer forintnak megfelelő dollár volt, és a felháborodás ellenére igen nagy kereslet volt iránta…

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?