ÉLETMÓDI

Támad a tiltott gyönyör: Ezt jelenti, ha álmodban nem a pároddal...

Forrók és buják az erotikus álmok, főleg, hogy bármilyen vad fantázia szinte valóságként történik meg bennük. Mégis van, hogy a férfiember döbbenten ébred, mert olyasvalakivel gyûrögette a lepedőt álmában, akire egyáltalán nem vágyik ébren. Érdemes odafigyelni az ilyen álmokra, mert bizony sok mindent jelentenek!
címkék:
  • Szerző: JD

Sok-sok jelentése van az erotikus álmoknak, de nem feltétlen kell valami boszorkányságra gondolnod: nem leszel egy életre átkozott, ha a főnököddel szexelsz álmodban, és a termést sem viszi el a jégverés, ha a szexi sarki boltossal volt néhány intim pillanatod éjszaka. Viszont megtudhatsz egyet-mást arról, mire is vágysz a lelked legmélyén - ami, valljuk be, sokszor durvább, mintha előre megálmodnál egy természeti katasztrófát.

1. Így lesz szex az irigységből és a hatalomvágyból

Bizonyára nagyon izgató volt, ahogy álmodban lehámoztad a kolléganődről a ruhát a raktárban, de közben lehet, hogy a valóságban kiráz a hideg a gondolatra, hogy vele szeretkezz. Semmi beteg nincs az ilyen álmokban, ilyenkor mindössze azt közli a tudatalattid, hogy a kolléganődnek van valamije, amit te is szeretnél megkaparintani. Például magasabb jutalmat kapott, vagy a főnök engedékenyebb vele, mint veled. Ugyanígy, ha a főnököddel hancúroztál álmodban, lehet, hogy nem őt magát, hanem a hatalmát szeretnéd megszerezni magadnak.

2. Amikor a titokzatos vadidegennel robban a gyönyör

A szexálmok egyik leggyakoribb szereplője egy teljesen ismeretlen nő, akinek sokszor még arca sincsen. Ezekben az álmokban mindig történik valami, ami homlokegyenest a valóságos szex ellenkezője. Például a titokzatos nő sokkal soványabb vagy kövérebb, mint amire a valóságban beindulsz, és az is sokszor előfordul, hogy durvább a szex, mint amilyen a valóságban. Ilyenkor a legmélyebb vágyaid nincsenek összhangban a valósággal; könnyen lehet, hogy egy férfi, aki mindig vékony nőkkel járt, egy ilyen álom hatására jön rá, hogy valójában a dögös, húsos nők iránt vonzódik.

3. Az ex sokszor még álmodban is kísért

Nagyon gyakran felbukkan a volt barátnő a szexálmokban, és sok férfi ilyenkor dühösen ébred: hiszen már lezárta a kapcsolatot, és nem érti, hogy ez mégis mi volt. Nem kell megijedned, nem mindig jelenti azt, hogy még mindig a hosszú combú volt barátnő ágyában akarsz lenni; nagyon sokszor csak azt jelzi ezzel az álommal a tudatalatti, hogy hiányzik valami az életedből. Például a rendszeres, kielégítő szex, szóval ideje beújítani valakit magad mellé.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?