ÉLETMÓDI

Szuperkemény lesz a férfi ettől a 4 naturális trükktől

Sok férfi tapasztalta már meg a saját bőrén, hogy nem szabad természetesnek venni a mindig kemény erekciót. Épp ezért egyre többen tesznek a férfiasságukért, és ezek a trükkök nagyon jó hatással vannak a szexuális teljesítményre!
  • Szerző: jd

Rengeteg mindentől függ, mennyire lesz kemény az erekció, és az se mindegy, hogy a férfi vissza tudja-e tartani az ejakulációt. Ahogyan az is fontos, hogy mennyire bírja a gyűrődést az ágyban, hiszen egy kiadós szeretkezéshez igenis szükség van a fizikai állóképességre. Néhány edzésgyakorlat mindhárom problémára megoldást hozhat…

1. A Kegel nem csak nőknek való!

A medencefenék izmait célzó gyakorlatok a férfiasságnak is jót tesznek: megerősödnek azok az izmok, amik segítenek visszatartani a magömlést. A gyakorlat egyszerű: mindössze úgy kell tenni, mintha a vizelést akarná visszatartani a férfi; ilyenkor nagyon fontos izmok feszülnek meg, és erősödnek. Aztán a szorítás után elengedni, és ezt ismételni legalább naponta tízszer.

2. Hindu fekvőtámasz a misszionárius pózhoz

A hosszú szeretkezésekhez kiváló edzés ez a fekvőtámasz: megerősíti a karokat, vállakat, és a férfi képes sokáig tartani a saját súlyát. A gyakorlatot akkora terpeszben kell kezdeni, hogy a lábak a váll vonalán kívül essenek. A fej egy vonalban van a gerinccel, és fontos, hogy közben nem szabad felnézni – ugyanis a gerincre az nyomást gyakorol.

3. Nehezített guggolás az extrém szexpózokhoz

Némelyik pozícióhoz brutális combizmokra van szükség, hiszen a férfi nem csak a saját, de a nő súlyát is tartja az aktus közben. A férfi a mellkasa előtt tartja a súlyt, úgy végzi a guggolásokat.

4. Csípőemelés súllyal a kitartó férfierőért

Ez a gyakorlat hozzásegíti a  férfit, hogy extrém sokáig bírja a gyűrődést az ágyban – és így olyan pózokat is ki lehet próbálni, amik nagy erőnlétet igényelnek. A lábak a földön vannak, a hát egy edzőpadon, az ölben a súlyzó. A csípőt addig kell emelni, amíg egyenes nem lesz a test a válltól a bokáig. Majd tartani, és lassan visszaengedni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?