ÉLETMÓDI

Reggeli szexkaland: ettől a póztól lesz forró a nyári orgazmus

Szeretnéd kitörő energiával indítani a napot? Bújj össze a pároddal a megszokottól eltérően! Hidd el, jobb mint a reggeli kávé!
címkék:
  • Szerző:

 

A reggeli készülődés sokaknak igazi rohanás. Szinte semmire nincs idő, és megeshet, hogy ez ez egész napra rányomja a bélyegét. Ha megtervezed a reggelt, és pár perccel hamarabb ébredsz egy kis huncutkodás miatt, akkor teljesen megváltozik majd a világhoz való hozzáállásod. Mutatjuk a legjobb módszert, amivel tökéletesen indíthatod a napot!

Frissülj fel a zuhany alatt!

A reggeli szexnek számos pozitív hatása akad. Feltölt energiával, erősíti az immunrendszert, javítja a kedélyállapotot és még kalóriát is éget. Érdemes tehát egy fél órával korábbra állítani az ébresztőórát és munkába indulás előtt kicsit áldozni a szex oltárán. Nyáron, a fülledt melegben a legjobb választás, ha két legyet üttök egy csapásra és beépítitek a huncutkodást a reggeli készülődésbe. Zuhanyozzatok együtt, állítsátok langyosra a hőfokot, hogy kicsit hűsítsen. A túl forró azért nem jó, mert csak még jobban kimelegedtek majd, amitől nem frissítőnek érzitek majd az együttlétet.

Előjátéknak nagyon izgató lehet, ha beszappanozzátok egymást. Majd találjátok meg a legkellemesebb pózt az összebújáshoz. A legtöbb pár ilyenkor az álló kutyapózt veti be, mert nagyon egyszerű kivitelezni, és biztonságos is ezen a csúszós felületen. Nem kell mást tenni, csak a nő a falhoz támaszkodik, a párja pedig megöleli hátulról, és így történik a behatolás. Hogy stabil legyen a helyzet, nem rossz technika, ha a pasi erősen belemarkol a nő csípőjébe.

Fontos, hogy olyan pózokat válasszatok, amik a leggyorsabban a csúcsra juttatnak titeket. Hiszen reggel nem áll rendelkezésre sok idő.

Milyen hatással lesz a napodra?

Hidd el, egészen más szemmel fogsz nézni a világra. Könnyebben veszed az akadályokat, és sokkal jobb lesz a problémamegoldó képességed. A stressz ismeretlen fogalommá válik, és nagyon nehéz lesz kibillenteni az egyensúlyodból.

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?