ÉLETMÓDI

Hihetetlen, mit mond a tudomány a reggeli szexről

Nincs is jobb, mint forró erotikával kezdeni a napot. Azt viszont kevesen tudják, hogy nem csupán jólesik ilyenkor a kielégülés, de jót tesz az egészségnek is. Mutatunk néhány érvet a reggeli szeretkezés mellett!
címkék:
  • Szerző:

A legjobb ébresztő a reggeli szeretkezés, és azt már mindenki tapasztalta, hogy egy jó orgazmussal kezdeni a napot mindent megér. Nem csoda, hogy rengeteg pár hódol az élvezetnek közvetlenül ébredés után, munkába indulás előtt. Ezúttal a tudomány is vizsgálódott a témában, és kiderült, hogy a reggeli szeretkezés hosszú távon is csodát tesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pexels.com

1. Nő a teljesítmény

via GIPHY

Egy felmérés során kiderült, hogy a nők 63 százaléka soha nem élvezte a reggeli szex áldásos hatásait; ez a szám a férfiaknál mindössze 37 százalék. Arra is fény derült, hogy azon férfiak, akik reggel hódolnak a gyönyörnek, sokkal hatékonyabbak a munkahelyükön, mint akik nem. A férfiak több, mint fele lendületet kap a reggeli erotikától, a nők azonban inkább úgy érzik, hogy képtelenek a munkára koncentrálni, ha reggel volt egy kis akció.

2. Csökkenti a stresszt

via GIPHY

Az orgazmus endorfint, azaz boldogsághormont termel a szervezetben, így nem csoda, hogy azok, akik a reggeli szeretkezés mellett döntenek, sokkal nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban vészelik át a munkanapokat. Kutatások bizonyítják, hogy emellett kevésbé hajlamosak a szorongásra, akik gyakran szexelnek a reggeli órákban.

3. Akciókészebb a férfi

via GIPHY

A reggeli órákban a legtöbb férfiember hihetetlenül megkívánja a szexet, és ennek jó oka van: ilyenkor a legmagasabb a szervezetben a tesztoszteron szint.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?