Létrehozva: 2018.06.22.

Orgazmus érintés nélkül: 4 biztos út a szokatlan beteljesülésig

Régóta tudni, hogy az orgazmus eléréséhez olykor elég egyetlen érintés, de a nõk nagy hányada konkrét fizikai izgatás nélkül is képes eljutni a csúcsra.

Szerző Gaál Fanni

A maga nemében az orgazmus összes formája csodálatos, de határozottan állítják azok a nők, akik képesek eljutni a csúcsra mindenfajta fizikai izgatás nélkül, hogy nincs annál különlegesebb élmény, amikor pusztán gondolati úton sikerül megélni a szexuális gyönyör legmagasabb szintjeit. Elsőre furcsán hangzik, de már számtalan kutatás bizonyította, hogy a nők igen nagy hányada képes így eljutni a csúcsra, nagyjából minden ötödik nő rendelkezik ezzel a különleges adottsággal.

Pontosan nem tudni, hogy a gondolati kielégülésnek összesen hány formája létezik, ahogy az sem tisztázott, hogy pontosan mik azok a külső ingerek, amelyek képesek előidézni. A világhálón fellelhető élménybeszámolók alapján mégis négy fő kategóriába sorolható az értés nélküli csúcsélmény - írja a DailyStar.

 

1. A mély lélegzet

Speciális légzéstechnikával olyan szinten lehet oxigénnel telíteni a vérkeringést, hogy a test automatikusan is orgazmust él át külső fizikai ingerek nélkül. A különös módszer tanulható, tehát kisebb-nagyobb energiabefektetéssel mindenki végigjárhatja a gyönyörhöz vezető utat, ami mély lélegzetekkel van szegélyezve. Szakértők szerint mindösszesen három dologra van szükség a légzésgyakorlatokkal elérhető orgazmushoz: koncentráció, megfelelően mély légzés, intenzív fantázia.

 

2. Mámor alvás közben

Alvás közben a nők és a férfiak is képesek átélni az érintés nélküli orgazmust, melyet minden esetben egy intenzív álomélmény vált ki. Az álom közben megélt gyönyör legkézzelfoghatóbb jele a nedves reggeli bugyi. Persze a szerencsésebbek emlékeznek is az álmukra, ami a csúcsra juttatta őket. Élménybeszámolók szerint az ilyen tudat alatti kalandok során leginkább egy régi partnerrel hancúroznak álmukban az emberek.

3. Suttogás

A legnagyobb vidómegosztó portál hemzseg az úgynevezett ASMR- videóktól, melyek halk neszekkel ejtik hipnotikus állapotba a nézőt. Ezekkel a különleges hanghatásokkal járó bizsergető érzést a köznyelv csak agyi orgazmusnak nevezi, de emberek egy szűk csoportja akár szexuális értelemben is képes elélvezni az ilyen speciális hangok hatására. Persze egy videó hanganyagától eljutni a csúcsra önmagában is kuriózumnak számít, de a kiválasztottak szerint még ennél is felemelőbb élmény, ha kedvesünk suttog minket el a csúcsra.

 

4. Edzéssel a csúcsra

Az érintés nélküli orgazmushoz vezető leggyorsabb út az edzés!  Testmozgás megkezdésekor ugyanis egy viszonylagos nyugalmi helyzetből aktivizálódnak bizonyos biológiai folyamatok, melyek beindítják a nyirokmozgást, a vérkeringés az endorfintermelést - pont mint a nagybetűs SZEX. A mozgás következtében a hüvelyi izmok megfeszülnek, ez pedig hatással van a PC-izmokra, így azok aktiválódnak. A testmozgással járó orgazmus fokozása  még hatásosabb, ha olyan mozgásformát végzünk, ahol a csikló ingerlése is bevonható. Erre például a futás, a kerékpározás vagy a guggológyakorlatok a legalkalmasabbak.

Szerző Gaál Fanni

Ez is érdekelhet

origo.hu

Együtt töltötte az estét A Nagy Ő és a Házasság első látásra két legmegosztóbb szereplője

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza