ÉLETMÓDI

Jobb ha figyelsz: Ezen a napon nagy valószínűséggel megcsal a párod!

Ez internetes közvélemény-kutatás kiderítette, hogy a hét melyik napján érdemes a szokásosnál is jobban odafigyelni a párkapcsolatodra. Vigyázz, mert könnyen félreléphet a párod!

Az Illicit Encounters nevű brit társkereső weboldal több mint 1000 ember megkérdezésével készített egy online felmérést a rebellis félrelépők megcsalási szokásairól. A közvélemény-kutatásra adott, önbevallásos válaszokból sok érdekességre fény derült, de talán a legizgalmasabb, hogy a legtöbben péntek este 6:45 magasságában hűtlenkednek azzal az indokkal, hogy beültek valahova munka után, iszogatni a kollégáikkal, ezért nem mennek haza.

A péntek estét követő szombaton aztán a hűtlenkedők nagy hányada szeret romantikus programot szervezni párjával, hogy ezzel kompenzálja a lelkiismeret furdalását, és eloszlassa a másik fél gyanakvását. 

A felmérés további érdekessége, hogy a félrelépők nagy része nem egyszeri alkalommal csalja meg párját, hanem félrelépésekből szokást,  rutint alakít ki, mivel ezzel a stratégiával minden alkalommal elsütheti ugyanazt a kifogást és a lebukásra is kevesebb az esély.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?