ÉLETMÓDI

Iszonyatosan bizarr, ami a japán nő vaginájával történt

A horrorisztikus orvosi esetet hallva nem csak a nők, a férfiak is felszisszennek. Iszonyatosan ritka megbetegedésről van szó, de borzasztó félelmeket él át az a nő, aki megtapasztalja. Mutatjuk a hátborzongató részleteket...
címkék:
  • Szerző: jd

Sokszor mondják a régóta nem szexelő nőknek, hogy ha nem hoz össze egy jó kis estét, benő a nemesebbik szerve. De arra senki nem gondol, hogy ilyesmi a valóságban is megtörténhet. Pedig egy fiatal japán nő így járt, és orvosi beavatkozásra volt szükség ahhoz, hogy újra teljes életet éljen.

Sem fájdalmat, sem kellemetlenséget nem érzett odalent, amikor elment a rendszeres ellenőrzésre a nőgyógyászához – aki döbbenten vette észre, hogy a vagina helyén gyakorlatilag nem is volt már lyuk. Az orvosok szerint nem a szex hiánya okozta a problémát, de sokkal hamarabb fény derült volna rá, ha a nőnek van partnere. Kívülről minden rendben volt, a csikló normális méretű, a nagyajkak épek voltak, viszont a vaginánál csak a bőr látszott, rajta egy egészen apró lyuk.

Az orvosok sebészi úton oldották meg a problémát, és ösztrogén tartalmú kenőccsel hozták helyre a fiatal nő vagináját. Még nem tisztázott, mi okozhatta az összenövést, de az az orvosok szerint a változó korban lévő nőknél előfordulhat, hogy megdagad a vagina és a kisajkak; ilyenkor utóbbiak össze is érnek. Ha  hormonproblémái voltak a japán nőnek, akkor valószínűleg ez okozta a kellemetlen összenövést.

címkék:
És ezeket olvastad már?