ÉLETMÓDI

Ezért konyulnak le a férfiak az ágyban, félelmetes az új szextrend

Az ijesztő jelenségre egy kutatás során derült fény. A férfiaknak sokkal nagyobb része érintett, mint bárki is gondolta volna korábban. De a legdurvább az, hogy egyre terjed a titokzatos átok...
címkék:
  • Szerző: jd

Megdöbbentő eredményre jutott egy brit kutatás a férfiak szexuális szokásaival kapcsolatban: kiderült, hogy sokkal kevesebbet szeretkeznek, mint a húsz évvel ezelőtti fiatalok. És ennek nem más az oka, mint hogy folyton-folyvást a mobiljukon és a neten lógnak.

A londoni székhelyű kutatóintézet összesen harmincnégyezer, 16 és 44 év közötti férfit és nőt vont be a kutatásba, és arról faggatták őket, milyen volt a nemi életük 1991-ben, 2001-ben és 2012-ben. Így derült ki, hogy még azok a huszonévesek is kevesebbet szeretkeznek, mint az elődeik, akik házasságban élnek. A kutatást vezető Kaye Wellings professzor elmondta a The Sun-nak, hogy ennek az egyik oka az lehet, hogy a fiatalok könnyedén jutnak más szórakozáshoz: akár a mobiljukon is tudnak sorozatokat nézni, és folyamatosan a közösségi médiát nézik. Kutatók szerint a szexmegvonásnak hosszú távon nagyon káros következményei lehetnek.

Az idősebb korosztály sem jeleskedik a lepedőakrobatikában: a 35-44 évesek nagy része havi négy helyett már csak havi háromszor bújik ágyba a párjával. Nem csak a közösségi média és az okoskütyük okolhatók mindezért , mondta a professzor, hanem az is, hogy a mai emberek sokkal elfoglaltabbak, kimerültebbek, és egyszerűen nem marad energiájuk esténként a házaséletre.

A szakértők szerint aggasztó, hogy összességében sokkal kevesebbszer szeretkeznek az emberek, mint az elmúlt harminc évben bármikor: ugyanis a szex nem csak a gyönyörszerzésről szól, de mutatja az emberek közötti kapcsolatok minőségét is...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?