ÉLETMÓDI

Ezért a péniszméretért rajonganak most a nők!

Az örök kérdés: számít-e a méret a nőknek? Most lerántjuk a leplet, a legújabb kutatásból minden kiderül.
  • Szerző: Z.B.

A Kalifornia Egyetemen végzett kutatás során közel száz nőtől kérdezték meg, hogy milyen péniszméretet kedvelnek igazán. A vizsgálat során kitértek a hosszú távú kapcsolatra és az egyéjszakás kalandokra is. Meglepő eredmények születtek! Kiderült, hogy a nők mindkét esetben másra vágynak.

Mikor számít a méret?

A kísérlet során az alanyok 33 különböző méretű, 3D-s nyomtatású péniszméret közül választhattak. A kutatók arra jutottak, hogy a méret fontossága leginkább az egyéjszakás kalandoknál kerül előtérbe, a hosszú távú kapcsolat szempontjából teljesen lényegtelen. Ilyenkor más szempontok dominálnak.

Az átlagos péniszméret körülbelül 15,5 cm, és ha tartós párkapcsolatról beszélünk, akkor a gyengébbik nem ilyenkor az ennél kisebbre voksol, míg a másik esetben inkább a 16 cm vagy az annál nagyobb méret felé hajlanak.

A kutatók szerint mindez azért lehet, mert egy tartós kapcsolatban összeszoknak a párok, és szinte minden alkalommal garantált az orgazmus. Ezzel szemben az egyszeri aktusnál nagyobb a rizikó, hogy az egyik fél (általában a nő) nem jut a csúcsra. Viszont egy nagyobb pénisszel nagyobb az esély, hogy mégis, még akkor is, ha nem is ismerik egymás igényeit. Emellett pedig a legtöbb hölgy szeretne valami izgalmasat és szokatlant kipróbálni, amire viszont a hétköznapokban nem vágynak. Akkor tökéletesen megelégszenek az átlagossal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?