ÉLETMÓDI

Eszelős vágy: Így pörgesd fel 2020-ban a szexuális életed

Merj bátran változtatni szexuális szokásaidon!
címkék:

Építs be néhány új szokást a szerelmi életedbe, garantáltan jobbak lesznek a napjaid. Forrósítsd fel a vágyat, gyűrjétek össze a lepedőt, mint még soha! Legyen a január a kezdete az egész évi ünneplésnek!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
  1. Válaszd meg, hogy kivel bújsz ágyba!


Fotó: 123 RF

A legfontosabb, ha éppen szingli vagy, hogy nem kell az első pasit hazavinned, aki fel akar csípni a bárban. Csak azt engedd közel magadhoz, akiben tényleg látsz valamit. Akivel el tudod képzelni, hogy komolyabbra forduljon. Az élet rövid, hogy olyanra pazarold az idődet, akivel nincs közös utatok.

2. Törekedj a biztonságos szexre!

Ha tudod, hogy szexszel is végződhet az este, akkor készülj rá.

Könnyen lemond az ember a biztonságos szexről, ha elönti a vágy, vagy kicsit többet ivott a kelleténél.

Ezt a hibát nem engedheted meg magadnak, mindig legyen nálad óvszer, soha nem kockáztathatsz. Minél biztonságosabban áldozol a kéj oltárán, annál többször csinálhatod.

3. Tartsd edzésben a vaginád!

Az eszelős orgazmus titka, ha edzed a hüvelyi izmaidat. Erre tökéletesen alkalmas a Kegel-gyakorlat, ami segít feszessé tenni az intim izmokat.

Próbáld meg a hüvelyi izmokat 3-4 másodpercre erősen összehúzni, majd elernyeszteni. Kis szünet után 5-6 mp-es összeszorítást is alkalmazhatsz. Az elernyedés utána teljes legyen. Napjában háromszor-négyszer is alkalmazhatod a gyakorlatsort. A napok múltával egy-egy elszorításos szakasz 10-14 mp-ig is felmehet.

4. Vedd elő a vibrátort!

Szánj időt magadra és fedezd fel az örömöket egyedül. Fontos, hogy pontosan tudd, mi jó neked. Ezt tudást kamatoztathatod, amikor a pároddal vagy. Légy harmóniában magaddal!

5. Kérdezd meg magadtól, mit szeretnél!


Fotó: 123 RF

Mindegy, hogy friss a kapcsolat, vagy már évek óta együtt vagytok. Kell mindig valami új az ágyba. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mire vágysz, vezesd fel párodnak és valósítsátok meg. Utána persze beszéljetek az ő vágyairól is.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?