ÉLETMÓDI

Elképesztő küzdelem az Instagramon: Gömbölyű popsik és formás mellek csatája

Bár a közösségi oldalnak igen szigorú szabályai vannak, ezek a rafinált nők megtalálják a módját, hogy megmutassák magukat. De sokszor hiába pakolnak ki mindent, nem a villantás hozza meg a lájkokat...
  • Szerző:

Nem győzi kapkodni a fejét a férfi, annyi a szexi modell az Instagramon; és sokan közülük kicsit se szégyellősek, mindent kipakolnak, amit csak ki lehet! Hogyne, hiszen ezek a nők a lájkokra utaznak, és mindent megtesznek azért, hogy az övék legyen a legtöbb. Ehhez alaposan ki is használják az adottságaikat: van, aki mellben, mások popsiban erősebbek. Csakhogy a lájkok nem hazudnak, a közönség folyamatosan értékel, és sokszor nem az a befutó, aki a lehető legtöbbet mutatja meg magából. Szexi rangsor készült az alapján, kinek a képét imádták legjobban a férfiak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123rf

7. Aliayah Lee csipkecsodájában szó szerint minden látszik, meg is vadította a férfiakat – de a lájkok szerint ő a sereghajtó.

6. Könnyen azt hihetné az ember, hogy ezzel a formás popsival a mediterrán szépség, Yesy dobogós helyezett lett– pedig a lájkok szerint ő is csak a mezőny hátsó részébe tudott bekerülni.

5. Fame mellbedobással küzdött a lájkokért, és való igaz, igencsak bőkezű volt vele az anyatermészet. Nem csoda, hogy ötvenezernél többen kedvelték ezt a fotóját.

4. A szőke Natasha is inkább kebelben erős, és pontosan tudja, hogyan lehet felvenni egy egyszerű pólót úgy, hogy megőrjítse a férfiakat. Jócskán kapott is érte lájkokat, az tény, de a dobogóról mégis lemaradt...

3. Popsiban és kebelben egyaránt erős Strellakat, aki a harmadik helyen tarolta le a lájkokat.

2. A buja, tetovált Toochi igencsak érdekes pózban mutatta meg formás popsiját, és az erre kapott csaknem 80 ezer lájkkal a második lett.

1. A kifinomultan szexi Janet a maga 120 ezer lájkjával letarolta a mezőnyt; pedig ezen a fotón aztán semmi extrém merészség nincsen. Viszont minden elemében maga a forró erotika…

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?