ÉLETMÓDI

Csodát tesz a férfiassággal ez a 7 egyszerű étel

A méreten kívül leginkább az állóképesség izgatja a férfiakat; hiszen egy jó szerető sokáig kitart az ágyban. Sokan nem is hinnék, hogy ehhez semmiféle csodaszerre nincs szükség, mindössze alaposan meg kell válogatni, mi kerüljön az asztalra...
  • Szerző:

Halálra rémül a férfiember, ha a szerszám cserben hagyja az ágyban, és sokszor valami súlyos betegségre gondol – pedig könnyen lehet, hogy mindössze a pocsék étrend tehet a dologról. Ugyanis a rossz minőségű és egészségtelen ételek nagyon könnyen megboríthatják a kényes egyensúlyt a férfiasság környékén. De szerencsére akad olyan étrend is, ami kifejezetten férfiasság-barát, és nem csupán tovább bírja az iramot a szerszám, de keményebb is lesz az erekció.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

1. Cukkini

Ez a zöldség általában nem kedvence a férfiaknak, de nem árt, ha néha a tányérra kerül: egy felmérés során kiderült, hogy igencsak kemény lesz tőle az erekció. Ugyanis magas koncentrációban tartalmaz L-citrulint, amit sokszor potencianövelő szerekben is felhasználnak.

2. Pulyka- és csirkehús

Fotó: Pixabay.com

Mindkét szárnyasban nagy mennyiségben található arginin. Kísérletek szerint ez a vegyület képes gyógyítani az enyhe merevedési zavart.

3. Spenót

Ez a zöldség tele van nitrátokkal, amik javítják a férfi nemi szervek vérkeringését – így kézenfekvő, hogy keményebb erekciót okozhat.

4. Kávé

Kave 01

Fotó: Pixabay.com

Sokan egészségtelennek tartják a keserű reggeli italt, de egy 3700 férfin végzett kísérlet szerint kimondottan jót tesz a szerszámnak. Kiderült ugyanis, hogy aki naponta ledönt 2-3 csésze feketét, annak sokkal kisebb az esélye a merevedési zavarra.

5. Tojás

Egészen pontosan a sárgájában van a lényeg: sok benne a D-vitamin, ami megnöveli a tesztoszteron szintet – így pedig a szexuális étvágyat és az állóképességet is az ágyban.

6. Olívaolaj

Fotó: Pixabay.com

A mediterrán diéta jót tesz a szívnek, és így közvetve a merevedési problémákon is segít; ugyanis utóbbinak legtöbbször szívbetegség az oka. Egy kísérletben egy éven át ilyen diétán tartottak kezdődő szívproblémáktól szenvedő férfiakat, akik a teszt végére nem csupán a betegségtől vehettek búcsút, de visszatért a szexuális teljesítőképességük is.

7. Őszibarack

Az édes gyümölcs tele van C-vitaminnal, amitől egészséges lesz a sperma. Egy kísérletben olyan férfiaknak adtak napi 1000 milligramm C-vitamint, akiknek alacsony volt a spermiumszáma; négy hét után ez negyven százalékkal megnőtt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?