ÉLETMÓDI

Biztos orgazmus a csajodnak? Itt a legnagyobb trükk

A nő igazi rejtély, de különösen az ágyban. A legtöbb férfiembernek gyakran fejtörést is okoz, miként szerezzen örömet párjának. Létezik azonban egy pozíció, amivel nem lehet melléfogni.
címkék:
  • Szerző:

Rengeteg trükköt hallottunk már, hogyan lehet gyönyört okozni egy nőnek: milyen mozdulatok, szexpózok, segédeszközök szükségesek hozzá – de sokszor még ez sem elég, hogy párunk is eljusson a csúcsra.

Annabelle Knight szexuálpszichológus megosztotta egy online magazinnal, mi a legegyszerűbb módszer, amivel könnyen és gyorsan orgazmushoz lehet juttatni a nőt. Nem állít mást, mint hogy vissza kell térni a legegyszerűbb és legunalmasabb szexpózhoz. Vagyis a jó öreg, elcsépelt, mindenki szerint unalmas és puritán misszionáriushoz.

Fotó: 123rf

A szakértő szerint ugyanis ez az egyike azon kevés pózoknak, ahol a nő orgazmuspontjait a pénisz egyszerre izgatja kívülről és belülről is. Ez annak köszönhető, hogy a misszionárius pózban a hímvessző 30-45 fokos szögben hatol be, ami a legideálisabb a G pont eléréséhez, miközben nyomást gyakorol a csiklóra is.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?