ÉLETMÓDI

Leigázta a TikTok-ot a legújabb bikinitrükk, így még nem hordták a nők a bugyit

Ez a bikinitrükk nem csupán azért zseniális, mert a nők egy halom pénzt meg tudnak spórolni vele, hanem azért is, mert őrült szexi! Fogadjunk, hogy ez a módszer nem jutott volna eszedbe!
címkék:
  • Szerző:

Szexi bikinitrükk terjed a TikTok-on, aminek nem csak a férfiak, de a nők is örülnek. Hogyne, hiszen a szebbik nem tagjai tökéletesen tisztában vannak vele, milyen őrjítően drága egy mutatósabb és minőségi darab. Viszont, ha bevetik ezt a trükköt, teljesen felesleges sorban állni a boltban; ha a bikini felsőrésze szorul cserére, akkor nincs más tennivaló, mint alaposan átkutatni a gardrób fiókjait; és ha akad ott két bikini alsó, már meg is van oldva a dolog.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció! Fotó: Pixabay.com

No, nem arra kell gondolni, hogy mostantól a nők monokiniben nyomulnak majd a strandon; bár szexi ez a bikinitrükk, ennyire nem pikáns. A lényege az újrahasznosítás: vagyis az élelmes nők fognak két alsó részt, és csinálnak belőle egy felsőt. Valahogy így:

@jmegssif u can see this lmk ? #swimsuithack #goodgirls #xyzbca #bikini #foryoupage #builtdifferent #foryou #trend #tips #dunkin #fyp #bachelor #motive♬ motive x promiscuous – elfixsounds

Nem kell kétszer megnézni a felvételt, hogy a férfiember észrevegye, milyen szexi felső készül a kidobásra ítélt bikini alsókból; a nők pedig azért kattantak rá a trükkre, mert csak az alsók számától függ, hogy mennyire tudják variálni az összeállítást.

@jmegsslate post for whoever’s #up ? #swimsuithack #cardib #bachelor #foryoupage #bikini #builtdifferent #xyzbca #homecook #viral #trend #foryou #gdragon♬ Up – Cardi B

Szinte biztos, hogy a magyar strandokon is szembejön idén ez a buja és ötletes trend; érdemes nyitott szemmel járni…

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?