ÉLETMÓDI

Szétfeszíti az országot ez a hatalmas szerelem

A nők újabb és újabb ötletekkel állnak elő, hogy szerelmet valljanak. Most egy olyan kezdeményezés bukkant fel az interneten, mely futótűzként terjed, így hamarosan nagyon sok férfi lehet érintett. Máris támad Valentin!
  • Szerző:

Itt a Nem kizárt, hogy éppen a szerelmesek közelgő ünnepén, Valentin napon (február 14.) kapják kézhez a férfiak azt a kis csomagot, mely a világ minden tájáról érkező üzeneteket tartalmazza.

 

 

A koncepció a következő: a szerelmes hölgy arra kéri ismerőseit, hogy az általa megadott szöveget írják fel egy lapra és tartsák egy jellegzetes háttér elé ott, ahol élnek vagy éppen vannak, és fényképezzék le. Az így készült fotókat elküldik a megrendelőnek.

Fotó: Facebook

Kis szerencsével egészen izgalmas válogatás is összejöhet, hiszen magyarok a világ tényleg minden táján előfordulnak és ebben a játékban meglepően sokan vesznek részt szívesen.

Fotó: Facebook

Az képes üzeneteket aztán lehet albumba ragasztani, vagy bekeretezni – egy biztos, meghökkentő a végeredmény.

Fotó: Facebook

A kezdeményezés nyomán „Cetlis üzenetek a világ körül” címmel már egy Facebook csoport is létrejött, sokan kérnek cetliket itt, helyben.

Fotó: Facebook

Van egy olyan gyanúnk egyébként, hogy az izgalmas vagy éppen egzotikus helyszínen készült fotók egyfajta burkolt üzenetet hordoznak.

Fotó: Facebook

Hová is kéne együtt elutazni? Hawaii? London? Látjuk magunk előtt a jelenetet, amikor a nő boldogan átadja a meglepetés ajándékot, s miközben a férfi gondosan végigfut tekintetével a kínálaton, mosolyogva rábök az egyik állomásra.

Fotó:Facebook

Ugye, milyen jó lenne itt együtt? Persze egyáltalán nem biztos, hogy erről van szó, és a lényeg különben is a szívből jövő szeretet.

Az ötlet pedig tényleg jópofa.

Fotó: Facebook

Azért mindenesetre szóltunk.

És ezeket olvastad már?