SIKK

Meghan Markle elképesztő: újra divatot csinált és istenítik érte a nők

A hercegné nem először forradalmasítja a divatot, és gyanítjuk, nem is utoljára. Ahogy azt már megszokhattuk, most is van egy kis rafinéria a legújabb kedvenc ruhadarabjában, és senki nem csodálkozik, hogy imádják az ötletet a nők...
címkék:
  • Szerző:

Meghan hercegné ruhatárát a fél világ figyeli árgus szemekkel: hiszen mindig elegáns, mégis vonzó, és tudja, hogyan kell egy szettet úgy viselni, hogy mindenki számára mondjon valamit. A rajongóknak feltűnt, hogy kisfiuk születése óta a hercegnét egyre gyakrabban lehet látni ingruhákban, és egy divatszakértő szerint valószínűleg nem csupán azért viseli őket, mert tetszenek neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: profimedia

A szakértő, Caroline Wolf ugyanis arra gyanakszik, hogy Meghan anyatejjel, természetes úton táplálja a kis Archie-t, és ehhez a legpraktikusabb viselet az ingruha. Hiszen a gombokat bármikor, bárhol ki lehet oldani, és gyorsan megetetni a bébit.

Fotó: profimedia

Nem csoda, hogy a nők hálásak, amiért Meghan miatt újra divatba jön ez a ruha, hiszen a kismamáknak valóban a legjobb választás.

De nem csak ők hálásak a divatért: hiszen bármilyen alkalomra lehet belőle találni megfelelő darabot: a hétköznapi, irodai viselettől kezdve...

...az elegáns, alkalmi ruhákig bezárólag.

Farmerrel például kifejezetten sportos és laza viselet.

Mintákkal pedig vidám, kellemes megjelenést kölcsönöz a nőknek.

Mondanunk sem kell, hogy a másik óriási előnye, hogy végtelenül kényelmes.

Télen pedig igazi főnyeremény, hiszen az ingruha hosszú szárú csizmáért kiált.

Az biztos, hogy Meghan Markle-t nem véletlen figyelik nők milliói, hiszen nem először ad olyan öltözködési tippet, amitől eldobják az agyukat – és mindenki kíváncsi, mi van még a tarsolyában.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?