SIKK

A legjobb szépségtrükkök a macskádtól

Vajon létezik még egy állat a Földön, amelyik annyit törődik magával, mint a macska? Ráadásul ez a selymes szőrû házizsarnok nagyon is érti a dolgát. Érdemes tőle ellesni néhány trükköt!
címkék:

Az alvás szépít! Minél többet alszol, annál fiatalabbnak fogsz kinézni – ha már láttál a kanapén jóízűen durmoló macskát, nem fogsz csodálkozni, hogy a cicák idős korukban is fiatalosak maradnak.

A víz jót tesz a bőrnek! Ha eleget hidratálod magad belülről, kevesebb krémet kell majd magadra kenned. Vegyél példát a macskáról, ahogy rendszeresen felkeresi a vizes tálkáját.

A csodás hajjal munka van!  Méghozzá nem is kevés, nem véletlenül fésülgetik állandóan a szőrös kedvencek a bundájukat. A természetes sörtéjű kefével végzett rendszeres fésülködés neked is erősen ajánlott!

A jóga a legjobb szépítőszer! A nyújtózás nemcsak a testedet fiatalítja meg, hanem az arcbőrödet is. Máris van egy jó okod rá, hogy ne lógd el a holnapi jógaórát.

A higiénia nem kérdés! Egy macska nem tud olyan lusta lenni, hogy ne pucolgassa át magát naponta többször alaposan. Ugye neked sem kell túl sokat magyarázni, miért zuhanyozz le, és mosd le a sminkedet esténként, akármilyen fáradt is vagy?

Csillogjon a mosolyod! Az állatfelszerelés-boltokban nem véletlenül tartanak macskafogkrémet: a macsekok ugyanis ugyanúgy hajlamosak a fogínybetegségre, mint az emberek. Te is kapd elő a fogkrémet és a fogselymet legalább naponta kétszer!

A kényeztetés a legjobb – főleg, ha más csinálja! Van kérdés? Irány a kozmetikus vagy a masszőr!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?