SIKK

12 szépségtipp, ha sosincs időd magadra

Folyton rohansz, és arra is alig van időd, hogy reggelente megmosd a fogad és megfésülködj? Ezeket a szuper ötleteket neked találták ki! Órákat spórolhatsz magadnak, és mégis gyönyörû leszel.
címkék:

 

1. A sminklemosódat tedd az ágyad mellé, így ha este a kimerültségtől már fél percet sem tudsz a tükör előtt állni, akkor is letörölheted az arcod.

2. Körmödről a lenövést egyszerűen eltűntetheted. Kend át átlátszó lakkal, szórj a tövébe nagy csillámokat, majd egyre kevesebbet, ombre hatást keltve. A végén rögzítsd átlátszó lakkal.

3. Ha nincs időd sminkelésre egy rúzzsal is csodákat tehetsz. Pirosíthatod vele az arcod, árnyalhatod a szemhéjad és természetesen a szádat is kirúzsozhatod.

4. Könnyen javíthatod a szemeden az elrontott tus, vagy spirál hibákat, ha krémbe mártasz egy fülpiszkálót, és azzal törlöd le a felesleget óvatosan.

5. Ha kifogyott a szemhéjtus, ne ess kétségbe, kölcsönözz a spirálodból.

6. Ha türelmetlen vagy megvárni, hogy sminkelés előtt beszívódjon bőrödbe a hidratáló krém, fújd meg az arcod a hajszárító hideg fokozatával.

7. Pillanatok alatt ragyogó szemeket varázsolhatsz magadnak, ha az az alsó szemhéjadat a belső vonallal együtt nude színű szemceruzával húzod ki. Ez a natúr színű smink egyébként is nagy divat most.

8. Nappali sminkedet estére egyszerűen parti sminkké alakíthatod egy fülpiszkáló segítségével. Maszatold el a szemkontúrod és máris kész a füstös smink.

9. Ha lenőtt a hajad, és még nem jutottál el a fodrászhoz, kicsit tupírozd fel, majd válaszd el oldalt.

10. Ha nincs időd hajat mosni, szórj a tövére száraz sampont, vagy hintőport.

11. Hajadat egyszerűen göndörítheted, ha lefekvés előtt kontyba tekered, vagy befonod kicsit nedvesen.

12. Ha száraz, repedezett a sarkad, tölts kicsivel több időt a kádban, így fürdés után könnyedén megreszelgetheted. Utána kend be vastagon zsíros krémmel és húzz rá egy zoknit éjszakára.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?