ÉLETMÓDI

Sasszemed van? Most kiderül! Szuper rejtvényt mutatunk

Tedd magad próbára! Készen állsz?

Ugye te is szereted tornáztatni az agyad és próbára tenni a képességeidet? Ha keresed a kihívásokat, akkor ez a játék igazán kedvedre való lesz: mindegyik kép ígér valami meglepetést. Csakis rajtad áll, hogy mennyire ügyesen tudod venni az akadályokat. De ne hidd, hogy egyszerű dolgod lesz. Sőt! Nehezítsük kissé a rejtvényt: minden egyes megfejtésre csupán 30 másodperc áll a rendelkezésedre. Koncentrálj és játssz! Kezdjünk is bele!

Az első feladat egy bemelegítés, de az idő szűkében távolról sem könnyű. A feladatod az, hogy találd meg a nyüzsgő nagyvárost ábrázoló fotón a pandát!

Úgy érzed, megtaláltad?

Mutathatjuk a megoldást?

Íme, itt látható sokak kedvenc állata:

Persze nem állunk meg ennyinél. A sok-sok hangulatjel között találd meg a két egyformát! Viszont ne feledd, mindösszesen fél perc áll ehhez a rendelkezésedre...

Letelt az idő?

Ellenőrizd, jó választ adtál-e meg.

Mutatjuk a két egyforma arcocskát:

A legutolsó feladat valóban nagyon trükkös. Ez az 1932-ben készült fotó valószínű, hogy ismerős számodra. A legendás, világszerte jól ismert felvételen 11 munkásember látható, amint Rockefeller Center 39. emeletén, 250 méternél is magasabban, éppen szünetet tartanak a munkálatokban, és szendvicset eszegetnek, vagy éppen cigarettára gyújtanak. De vajon mi az, ami az alábbi képen látható, pedig az eredeti felvételen egyáltalán nem szerepel?

Alaposan megnézted?

Eltaláltad a helyes megoldást?

Ellenőrizd, jó megfejtésre jutottál-e, mutatjuk, mi az, ami nem stimmel:

fotók: youtube

 

És ezeket olvastad már?