OTTHONKA

Imádják a nők, ha a férfi ilyen egyedi meglepetéssel várja őket este

Nem titok, hogy a mai nők sem vetik meg a határozott és férfias pasikat. Sőt, kimondottan szexinek találják, amikor a durva férfikezek munkába lendülnek, és alkotni kezdenek. Egy magyar férfi olyan csodát készített a párjának, hogy elakad a szavad!
  • Szerző: Ripost

A 26 éves Kovács Zsolt lakberendezőnek tanul, és nem hittünk a szemünknek, amikor megláttuk a felvételeket a díszkandallóról, amit saját maga készített otthonukba. Kérésünkre leírta pontról pontra a munkafolyamatot lépésről lépésre. Amilyen látványos a végeredmény, olyan egyszerű kivitelezés!  Biztosak vagyunk benne, hogy bármelyik barkácsolni szerető férfi el tudja készíteni otthon! A feleségek imába foglalják az ilyen ügyes kezű férjek nevét!

Maradék bútorlapokból készült

Zsolt kérdésünkre elmondta, hogy a díszkandalló minden eleme 18 milliméteres vastagságú bútorlapból készült, egyedül párkánya és talapzata anyagát adja 38 milliméteres diófa munkalap. Ugyan minden háztartásban nem akad maradék bútorlap, viszonylag könnyedén és olcsón beszerezhető – és nem is feltétlenül kell hozzá vadonatújan szabatott: érdemes a használt cikkek apróhirdetései között böngészni!

Tökéletesen egyedire alakítható

Mivel a kandalló állandó dísze lesz otthonuknak, ezért Zsolt a lehető legalaposabban átgondolta az elhelyezést. Ugyanis egy ilyen meghatározó darab nem csupán ünnepekkor mutatós! Az egészben az a legjobb, hogy rendszeresen barkácsoló férfiaknak biztos nem jelent problémát összeállítani egy hasonlót: méretre szabni az elemeket, ahogyan a színezés sem.

Munkamenet

  1. A méretre vágott bútorlapokat, lecsiszoljuk, majd letapétázzuk vagy lefestjük ízlés szerint – ebben az esetben hófehérre.

 

  1.  Felragasztjuk a polisztirol díszléceket: így alakítjuk ki a kazettás felszínt és a párkányzatot

 

  1.  Ezután következik az utolsó festés.

 

A kemény férfimunka eredménye magáért beszél: a hangulatos díszkandallót minden nő el tudná képzelni a nappalijában. Érdemes minél hamarabb belevágni, hogy időben el tudjon készülni rá a karácsonyi dekoráció!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?