ÉLETMÓDI

Őrült szexi leszel ebben a szuper, téli nadrágban

A férfiakat megőrjíted, ha ezt viseled.
címkék:

Ahány ember, annyi ízlés. A férfiak jelentős része mégis egyetért abban, hogy kevés szexibb és dögösebb ruhadarab akad, mint egy bőrnadrág. Neked is feltétlenül be kell szerezned belőle egy darabot, mert rendkívül sokféleképpen variálható, mindenkinek előnyös, és örökzöld holmi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokan tartanak ettől a viselettől, mert attól félnek, túlságosan kiadja az alak hibáit, vagy éppen túlságosan feltűnő. Rajtad áll, mennyire teszed hivalkodóvá a megjelenésed. De meglepő módon a bőr, illetve műbőr fényessége és feszessége nem kiemeli, hanem épp ellenkezőleg: elfedi a test tökéletlenségeit.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katarzyna? (@kata.rzyna_) által megosztott bejegyzés,

Nincs kőbe vésve még csak az sem, hogy kifejezetten testhez állónak kell lennie. Idén nagyon is divatosak a lazább változatok is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J E N N A B O R O N (@jennaboron) által megosztott bejegyzés,


Egy jól szabott fazon nem csupán kerekké varázsolja idomaidat, de még segít is optikailag gömbölyűbbé tenni popsidat a push-up hatásnak köszönhetően.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?? Lisi (@its_l_i_s_i__) által megosztott bejegyzés,


Bátran kapd magadra akkor is, ha már elmúltál 40. És nyugodtan válassz színes vagy akár barna színű verziót. Elegáns, nőies, mégis vadóc és csábító.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⛔️DM (@my.sense.of.style) által megosztott bejegyzés,


Tiéd a pálya, ha szereted a nagyon egyedi, feltűnő és különleges ruhákat: egy ilyen extrán fényes, szinte lakkhatású nadrág minden tekintetet magára vonz majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timelessmagg? (@timelessmagg) által megosztott bejegyzés,


Egy műbőr anyagú nadrággal úgy csavarhatod el az ellenkező nem fejét, hogy éveken át maradsz divatos, és egyszerre varázsolhatod elő fiatalos, vadmacskás és nőies énedet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A ⭐️ S ⭐️ E (@_annao31_) által megosztott bejegyzés,

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?