ÉLETMÓDI

Önts ecetet a csempére: csodás a hatás – Videóval

Könnyű és gyors trükköt mutatunk.
  • Szerző: BZ

Netes praktikákat kipróbáló sorozatunkban ezúttal azt teszteltük le, vajon hogyan távolítható el a legkönnyebben a fürdőszobai penész.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lehetsz akármilyen alapos háziasszony, sajnos a penész felbukkanása könnyen válhat rendszeres problémává a nyirkos és nehezen szellőző helyiségben. Különösen igaz azokra a lakásokra, ahol új nyílászárók biztosítják az energiatakarékosságot.

instagram

Videónkból kiderül, mennyire váltak be a javasolt trükköt, cikkünk alján pedig megnézheted a látványos eredményeket. Addig is fussuk át, mit tapasztaltunk...

Ecet

Gyors és látványos eredményt ad, ha egy szivacs dörzsis felét tömény ecettel itatod át, majd ezzel haladsz végig a kényes területeken.

Szódabikarbóna

Nedves szivacsra szórj szódabikarbónát. Kiválóan eltávolítja a penészt, nézd csak meg videónkban!

Sütőpor

Érdekes eredmény, de a sütőpor is jól működik! Szórj belőle a nedves szivacsra, és ezzel haladj át a fugán.

Persze itt már felmerült bennünk a gyanú, hogy mi a helyzet akár csak sima vízzel. Vajon nem csak a nedvesség és a dörzsölés az, ami mindent eldönt... Valójában leszedheted sima vízzel is a penészt, csakhogy kissé fáradtságosabb, ráadásul nem is fertőtlenít úgy, mint ahogyan a szódabikarbóna vagy az ecet teszi. És igen, remek szolgálatot tesz a megszokott fürdőszobai tisztítószer is. Csakhogy jóval drágább mulatság, mint a többi változat. Nem beszélve a kártékony vegyszerektől...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?