Létrehozva: 2015.10.09.

Nők vallomásai: ezért isteni a szex kis méretű partnerrel

A nõk egy része egyáltalán nem élvezi a méreten felüli férfiasságot, sõt! Sokan egyenesen megõrülnek a kicsi péniszért! Most megtudod, miért!

Nem csak a nagy és az átlagos méretnek vannak rajongói. Szép számmal akadnak nők, akik egyenesen odáig vannak a kis méretű péniszért, sőt más méretre még csak nem is indulnak be igazán.

Közösségekben rajonganak értük a nők

Több fórumon, sőt weboldalon gyűlnek össze rajongók, ahol egymással tapasztalatokat vagy egyenesen fényképeket osztanak meg imádott méretükről. Ezek a nők általában annál jobban izgalomba jönnek, minél kisebb és formásabb férfi nemi szervvel találkoznak. A népszerű pornóoldalakon külön kategóriája is van azoknak a felvételeknek, melyeken ezek a hölgyek kedvükre élvezhetik a látványt.

Nehéz a dolguk az igazi rajongóknak

Azt gondolhatnánk, a kereslet és kínálat könnyen megtalálja egymást, de ez távolról sincs így. A nők elmondása szerint az elsődleges probléma az, hogy az ilyesmi a valódi randikon természetesen nem téma. Ha pedig online szeretnének partnert találni, akkor azzal szembesülnek, hogy a legtöbb férfi nem hisz nekik, vagy alapvetően inkább nagyméretűnek vallja magát. Ezért aztán párkereséskor komoly nehézségekkel találják szembe magukat. Pedig biztosan rengeteg, mérete miatt aggodalmaskodó férfi boldogan találkozna velük. Azonban a kicsike férfiassággal felszerelt pasik zöme bizalmatlanság vagy kisebbségi komplexus miatt egyszerűen nem mer párt keresni.

Sokak számára a kényelem a leginkább vonzó

Rengeteg nő egyszerűen azért szereti kicsi szerszámú partnerrel a szexet, mert fájdalommentesebbnek találja és biztonságban érzi magát. És többen vallják, hogy így sokkal jobban élvezik az orális szexet is. "Egy kis méretű péniszt teljesen a számba tudok venni, olyan módon tudom kényeztetni, ahogyan egy nagyobbnál egyszerűen nem is tudom kivitelezni. Egyszerre tudom a nyelvemmel és a szájpadlásommal cirógatni, forgathatom a számban és kipróbálhatom rajta a legvadabb technikákat. Isteni és felszabadító érzés mindkettőnknek" - mondja egyikük.

Dominák álma!

Akadnak nők, akik dominanciára vágynak, ebben a felállásban pedig erre még inkább lehetőségük nyílik. "Eddig csakis jó tapasztalataim vannak apró péniszű férfiakról. Imádok az úrnőjük lenni és látni, ahogyan remegő kisfiúkként alig várják, hogy végre azt tehessék, amit megengedek nekik. Semmiért sem cserélném ezt el" - számol be róla egy másik fórumozó.

"Egyszerűen gyönyörűnek találom!"

"Miért kellene tudnom, hogy miért éppen ez tetszik? Egyszerűen gyönyörűnek találom és kész! Van ebben bármilyen kivetnivaló? A férfiak közül is van, aki a nagy és van, aki a kis melleket szereti. Miért lenne ez másképp nálunk?

Szerintem egy kis pénisz szép, szexi és beindulok tőle. Ez van!"

- fakad ki az interneten egy olyan nő, akinek több férfi is feltette a kérdést, vajon miért nem felel meg neki az átlagos vagy éppen a nagy méret.

"Imádom az anális szexet, méghozzá kis pénisszel"

"Amikor először volt részem anális szexben, akkor egy átlagos sráccal estem túl rajta. Éreztem, hogy ez a dolog nagyon jó lehet, de sajnos fájdalmaim is voltak közben. Amikor vékony és rövid pasival van dolgom, akkor csak a jó részét kapom.

Nincs fájdalom, csak a színtiszta élvezet"

- mondja egy olyan nő, aki több más társával együtt sokkal nagyobb örömét leli az anális együttlétekben, mint a hagyományos pózokban. Véleményéhez a fórumokon sokan csatlakoztak, akik szintén a fájdalommentes anális orgazmus miatt rajonganak választottjaikért.

Náluk odaadóbb és gondoskodóbb szerető nincs!

És hogy még mi lehet vonzó mindezeken felül egy kis méretű partnerben? A nők elmondása szerint az, hogy isteni velük a szex. A méret miatt aggódó vagy gátlásos férfiak jelentős része

állítólag sokkal odaadóbb, kísérletezőbb és gyengédebb, mint átlagos vagy nagyobb társaik. Hosszabb időt szánnak a kényeztetésre, számtalan meglepő és váratlan módját találják meg az örömszerzésnek,

sok nő szerint pedig nem csak az ágyban, de a kapcsolatban is megbízhatóbbak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

metropol.hu

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!