ÉLETMÓDI

Nők tízezrei dugják ezt a nemi szervükbe - kiakadtak az orvosok az új őrülettől

Elképesztő, milyen agyament divat hódol újra.
  • Szerző: Ripost

Az internet különösen szédítő tempót ad azoknak a hajmeresztő ötleteknek, amik a világháló segítségével akár percek alatt jutnak el százezrekig. Sok agyament dolgot próbáltak már ki nők azért, mert valahol úgy olvasták, az bizony hasznos lehet nekik.

Ebben az évben már több agyament ötlet is felütötte a fejét, sőt tarolni kezdett: többek közt az uborka és a petrezselyem volt hatalmas divat. Legalábbis ami azt illeti, hogy mit kellene felhelyezniük a nőknek a vaginájukba.

Még alig telt el néhány hónap 2019-ből, máris itt a következő őrület, ami ellen az orvosok nem győznek tiltakozni.

Jöjjenek a részletek! LAPOZZ!


A mostani trend nem más, mint fokhagymát dugni a hüvelybe. Méghozzá abból az elgondolásból, hogy helyileg fertőtlenít, gomba- és vírusölő hatású, írja a Mirror.

Az orvosok szerint viszont ez egyenesen őrületesen rossz ötlet. Egyrészt a fokhagymáról olyan, talajból származó baktériumok kerülhetnek a vaginába, amiknek semmi keresnivalójuk ott. Másrészt a csípős fokhagyma nagyon is fájdalmasan irritálhatja a hüvely érzékeny területét.

A fokhagymának sem gerezdként, sem zúzott formában semmi keresnivalója tehát a nők bugyijában, mert használni semmit nem használ, cserébe viszont bőven lehet ártalmas, méghozzá jó eséllyel. Úgyhogy az orvosok szerint továbbra is az a legjobb, hogy gond esetén az ember keresse fel a nőgyógyászát és kérjen tőle tanácsot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?