ÉLETMÓDI

A New York-i Sohóban nyitott új üzletet Nanushka

Újabb mérföldkőhöz érkezett a magyar divat nemzetközi térhódítása. New York divatfellegvárában, a Sohóban nyitott boltot Nanushka. Nagy siker ez egész Magyarország számára.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

 

Október utolsó napjaiban újabb boltot nyitott meg a Nanushka. Első tengerentúli márkaboltja New York egyik legdivatosabb és legkedveltebb városrészében, a Sohóban, a nemzetközi divat egyik fellegvárában található.

Sandra Sandor Twitter

Az impozáns, háromszintes, 350 négyzetméteres bolt olyan luxusmárkák üzletei között helyezkedik el, mint a Louis Vuitton, a Gucci, a Mansur Gavriel, de a környékén található a városrész legnagyobb Apple boltja is, kiemelten frekventált helyen van tehát nem csupán a város lakói, de az oda látogató turisták szempontjából is.

Fotó: Nanushka

 

A Nanushka termékei ugyan elérhetőek voltak már korábban is az amerikai kontinens vásárlói számára, például a legnagyobb nagykereskedelmi partnerek kínálatában és az online felületen keresztül,

azonban a bolt megnyitásával a Nanushka lesz a legelső a kelet-európai régióban jelenlévő divatmárkák közül, amelyik a tengerentúlon nyithatott saját márkaboltot.

Nagy siker ez nemcsak Nanushkának, de az egész magyar divatipar is nagyot lépett előre ezzel.

A magyar divattervező, Sándor Szandra, a TV2-nek beszélt az új boltról, de azt is elárulta a Tények stábjának, hogy jövőre Londonban, azután pedig Los Angelesben terjeszkednek tovább.

A több mint tíz éve működő magyar divatmárka nemzetközi sikereiben vitathatatlan érdeme van a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelőnek, mely hatalmas lehetőséget látott Nanushkában, ezért az általuk kezelt EXIM Növekedési Alap 2016 végén úgy döntött, hogy befektet a márkába.

A Nanushka márka azóta 60-ról 200-ra növelte a nemzetközi viszonteladói számát. Várhatóan a Nanushka 2019-ben megduplázza a 2018-as év árbevételét,amely így meghaladja majd az 5 milliárd forintot.

Az ünnepélyes megnyitót október 29-én tartották a New York-i Sohóban, a Wooster streeten. Természetesen ott volt a vendégek között a két világhírű magyar modell: Mihalik Enikő, és új párjával, Dylan Sprouse-val Palvin Barbara is.

Anita Hodosi, Nellie Tombor, Sandra Sandor, Barbara Palvin, Eniko Mihalik, Kate Kondas

 

Dylan Sprouse, Barbara Palvin

A megnyitót követő koktélpartin az ételeket Laila Gohar készítette, aki “többféle érzékelhető étkezési élményt nyújtó” étel-installációiról híres. A partira VIP-vendégek, hírességek, a sajtó képviselői és influenszerek kapnak meghívást, akik körbesétálhatták az új üzletet és megnézhették a téli kollekció darabjait.

Anita Hodosi (középen)

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?