ÉLETMÓDI

Közeledik a szakítás? Ezek a figyelmeztető jelek

Úgy érzed, valami nem stimmel? Segítünk a végére járni.

Előfordul, hogy ok nélkül érzünk aggodalmat kapcsolatunk miatt. És bizony az is megesik, hogy valójában a tudatalattink már jól sejti, tényleg komoly gondok vannak. Ha azt érzed, megrekedtél, és nem tudod eldönteni, tényleg van-e okod a rossz előérzetre, akkor segítünk eligazodni. Íme a legfontosabb jelek, melyek a szakítás előszelei.

Távolságtartás

Korábban közlékeny, mosolygós párod egy ideje inkább magában szeret lenni, keveset beszélget veled, és úgy érzed, távolságtartóbbá vált? Lehet, hogy csak munkahelyi gondok nyomasztják, de sajnos a szakításokat is elhidegülés, elidegenedés előzi meg a leggyakrabban.

Kevesebb szex

Ne hidd, hogy egy férfi mindig csakis az ágyban akar kikötni, nem lehetnek rossz napjai, és gombnyomásra működik. Ha viszont már napok, esetleg hetek óta hárítja a közeledésed, esetleg még kerüli is azokat a helyzeteket, melyek intimebbé és szenvedélyesebbé fordulhatnak, akkor ott valószínű, hogy valami probléma van...

Fotó: Getty

Külön töltött idő

Mindenkinek szüksége van arra, hogy néha kicsit elvonuljon. Olykor erre nagyobb is lehet az igény a megszokottnál. Kérdés, mennyire sikerül megtalálni az egyensúlyt. Ha párod már feltűnően és gyakran tölt minél több időt nélküled, külön indul sétálni, sportolni, a karantén idején kívül pedig barátokkal találkozni, ha tőled rendszeresen eltérő időpontokban fekszik le aludni, a szokottnál jóval több időt tölt magányosan a hobbijával vagy akár a számítógép előtt, akkor hasznos, ha beszélgetsz vele erről, és a végére jársz.

Feszültség

Van, hogy a feszültség nem robban ki, nem ölt testet vitákban vagy veszekedésekben, mégis tapintani lehet az ingerültséget. Mindenképpen fontos beszélgetnetek egymással erről, hiszen könnyen lehet, hogy megoldást találtok. Ha viszont mégsem, akkor legalább fel tudod mérni, hogy mégis mekkora lehet a gond.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?