ÉLETMÓDI

Kiderült: ez készíti ki a nőket az ágyban

Elárulták a nők, mitől akadnak ki igazán.
címkék:
  • Szerző: THE_D

Kíváncsiak voltunk, vannak-e olyan visszatérő és idegesítő férfiszokások, amiktől falnak mennek a nők. Körbe kérdeztünk, és kertelés nélküli, egyenes válaszokkal találkoztunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mintha ott sem lennék

„Attól tudok a legjobban kiborulni, amikor egyszerűen olyan totálisan belefeledkezik a másik a szexbe, mintha elfelejtené, hogy amúgy én is ott vagyok. Volt ilyen pasim. Majdnem minden klappolt, de meggyőződése volt, hogy ő egy isten az ágyban, és összevissza akciózott, forgatott meg minden, az tök lényegtelen volt neki, hogy nekem mi a jó. Nem is jártunk túl sokáig.” – mesélte a 26 éves Evelyn.

Mindenáron rekord

„Valamiért a férfiak egy része abban a hitben van, hogy minél hosszabb egy menet, annál jobban élvezi a nő. Jó, nyilván nem az az álmom, hogy öt perc alatt véget is érjen az egész. De bevallom, hogy engem egy félóránál tovább tartó ügy már majdnemhogy untat. És a legtöbb barátnőm szintén így van ezzel. Jó dolog néha sokáig élvezni a másikat. De könyörgöm, ne kelljen már órákon át, mert nem attól jó a dolog, hanem sok egész más szemponttól.” – mondta el a 42 éves Brigitta.

Személytelen szövegelés

„Nem vagyok egy beszédes típus az ágyban. Nincs vele bajom, ha a másik igen, de azért van egy határ. Mára már megtanultam, hogy igenis hasznos kinyitni nekem is a számat, és hogy ez még szexi is tud lenni. De amikor egy pasi olyan mondatokat kezd el sorolni, amik egy pornófilmre emlékeztetnek, akkor az felér egy hidegzuhannyal. Annyira kiábrándító és személytelen, hogy rémes. És sokszor még egyenesen nevetséges is.” – avatott be bennünket a 38 éves Kata.

Önzés

„Nagyon tud zavarni, amikor valaki figyelmen kívül hagyja, hogy mit szeretnék. Például bejön a durvulás, de abszolút nem jelenti ez azt, hogy mindig. Igenis vegye észre a másik, ha például éppen gyengédségre vágyom. És fordítva is. A szex részben arról szól, hogy ráhangolódunk a másikra, nem? Akkor jó, ha ez kölcsönösen történik. Ha egyirányú, akkor a fene megette az egészet.” – árulta el a 31 éves Móni.

címkék:
És ezeket olvastad már?