KEDVENC

Szörnyű! Fésűvel végezte ki a kiskutyát a tatabányai kutyakozmetikus

A környéken mindenki megdöbbent, a kutya gazdája feljelentést tett a rendőrségen.
  • Szerző: J.K.

Szépülni vitte Mexi kutyáját egy nő Tatabányán egy helyi kutyakozmetikába, ám legközelebb holtan láthatta viszont kedvencét.

Állítása szerint a kutyakozmetikus ugyanis – vélhetően fegyelmező szándékkal – úgy fejbe vágta a hat éves alig 2 kilós yorkshire terriert egy fésűvel, hogy az nem kelt fel többé, elpusztult az ütéstől.

Az esetről Facebook posztban számolt be a négylábú gazdájának egyik barátnője, akinél Mexi született.

– Ha nem látod már kis lábnyomait eső után az aszfalton.. ha nem lesz a sarokban a kedvenc takarója.. ha nem lesz az edénykéje a megszokott helyen.. ha nem látod a csillogó vízcseppeket mindenhol, amikor ivott.. ha nem lóg a póráz az előszobában.. ha nem hallod kis mancsai kopogását.. ha nem kapja fel a fejét legkisebb mozdulatodra.. ha felriadsz éjjel, mert hiányzik valami, aminek a léte idáig benne volt mindenben... ...akkor előveheted a kopott nyakörvet, az elnyűtt játékot, a megrágott távirányítót, az összenyálazott könyvet, a képeket olvasható a posztban.

– Vedd elő a képeit. Mindet tedd félre, csak kettőt hagyj elöl... Egy olyat, amire ha ránézel, elmosolyodsz.. És egy olyat, amitől elsírod magad. Ha jól választottál, csak egy kép lesz előtted – búcsúzott Facebookon Mexi gazdájának barátnője.

Mexi gazdája egyelőre nem szeretne nyilatkozni az esetről. Információink szerint azonban tett feljelentést a Tatabányai Rendőrkapitányságon, a rendőrség pedig állatkínzás vétsége miatt indított eljárást az ügyben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?