KEDVENC

Kizárták a fekete macskát a teraszra, elképesztő, mit művelt

Könnyen ő lehet az internet legújabb macskasztárja, és minden bizonnyal ki is érdemli ezt a címet. A fekete cica fotói ugyanis bejárták a világhálót. Nem csoda, ilyet azért még macskáktól is ritkán látni!
címkék:
  • Szerző: Ripost

 Nem kell sok ahhoz, hogy egy képet több ezren megosszanak az interneten: elég, ha van rajta egy macska, akinek tágra nyílt, csodálkozó szemében egyszerre van félelem és döbbenet, a nyelvét pedig enyhén kinyújtja. Ez az egyik tanulsága a fekete macska történetének. A másik: hogy a benti cicák mennyire meg tudnak lepődni, ha végre kikerülnek a természetbe.

A négyéves fekete macska, Nuka életében először járt kint a teraszon, amikor a gazdája lőtt róla néhány felvételt. Az egyébként félős cica valóságos sokkot kapott, amikor meglátta a kinti világot.

A lakásban felnőtt cicák számára eltart egy darabig, míg feldolgozzák, mekkora fák, mennyi madár, mennyi hang van odakint. És néha nem hisznek a szemüknek. Ezen a képen Nuka olyan, mintha azt kérdezné a gazditól: „Ez most komoly?!”

Számára eddig a pillanatig csak a cicajátékok léteztek, meg a kanapé, és bár figyelte a madarakat az ablakon keresztül, azért az nem ugyanolyan. Nem csoda a méltatlankodás.

 

Essi (@whererainbowsdie) által megosztott bejegyzés,

Azonban mára már megszokta a pazar kilátást, és a teraszról figyeli a világot.

 

Essi (@whererainbowsdie) által megosztott bejegyzés,

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?