Létrehozva: 2020.10.01.

Így viseld a dzsekit stílusosan!

A hideg hónapokban alapvető eleme a ruházatunknak a kabát, illetve a dzseki. Éppen ezért, érdemes nagyobb figyelmet fordítani a kiválasztására, hiszen ez lesz a megjelenésünk meghatározó darabja, ebben fognak legtöbbször látni. (X)

Ha igazán hozzád passzoló dzsekit szeretnél, nem lesz könnyű dolgod a választás során. Végig kell gondolnod, mit vársz egy dzsekitől, milyen fazon áll jól neked, melyiket viseled szívesen, melyik kényelmes, és persze melyik illik a stílusodhoz. Szerencsére a Bolf.hu kínálata elég széles ahhoz, hogy ott biztosan megtaláld a számodra ideális darabot.

Forrás: allegro.pl

Amikor a kiválasztással megvagy, jön a következő kihívás: az új dzsekidet viseld úgy, hogy igazán stílusos legyél! Ugyanis még a legjobb, legmenőbb dzsekiket is el lehet rontani azzal, ha a megjelenésed többi eleme nincs rendben. Az összkép nem lesz az igazi, akkor pedig már szinte teljesen mindegy, mi van rajtad, nem fogsz jól kinézni.

De mire is kell figyelni, hogy stílusosan tudj viselni egy dzsekit?

  • Maradj a stíluson belül! Nincs szörnyűbb, mint amikor egy elegánsabb nadrághoz felvesz valaki egy pufidzsekit, vagy egy melegítőnadrághoz egy bőrdzsekit. Annyira üti egymást a nadrág és a kabát, hogy egyszerűen borzalmas lesz az összkép, azt a hatást kelti, hogy az illetőnek a legalapvetőbb öltözködési szabályokról sincs fogalma. Inkább legyen több dzsekid, és vegyél mindig olyat, ami passzol az aktuális megjelenésedhez – ha sportolni mész, ne a bőrdzsekidet kapd fel, az öltönynadrágodhoz pedig ne a pufidzsekit!
  • Figyelj a színekre! Amikor kabátot választasz, érdemes átgondolnod, hogy milyen színek uralkodnak a ruhatáradban – és itt a kiegészítőkre is gondolj! Nem mindegy, milyenek a cipőid, a sapkáid, sáljaid, esetleg a táskád. Ha barna cipőket szoktál felvenni, a királykék dzseki nagyon nem fog hozzá passzolni, így inkább ne azt válaszd. Borzalmasan el tudja rontani az outfitedet, ha ütik egymást a színek.
  • Használj kiegészítőket! Kanyarodjunk kicsit vissza a kiegészítőkhöz: használd őket! Sok férfi ezt ilyen csajos dolognak tartja inkább, pedig a férfiaknak is nagyon jól állnak a jól megválogatott sapkák, sálak, táskák. Csak tartsd szem előtt, hogy passzoljon a kabátodhoz, illetve az öltözködési stílusodhoz, amit választasz. Meglátod, hogy hatalmas pluszt fognak adni ezek az apró részletek!
  • Lábadon a világ szeme! Szintén jellemző a férfiakra, hogy a cipőt nem tartjuk annyira lényegesnek, pedig az! Igenis észreveszik mások a cipőnket is, ezért ne érd be egy akármilyen alap cipővel, fordíts gondot a kiválasztására. Ha a cipőd jól mutat együtt a kabátoddal, sokkal inkább egyben lesz az összkép, ami szintén látszik a megjelenéseden.
  • Ne ragaszkodj valamihez a végsőkig! Mindenkinek van kedvenc ruhadarabja, amitől nagyon nehezen akar megválni, és a dzseki sokaknál tartozik ebbe a kategóriába. Ennek ellenére szörnyen néz ki, amikor a dzseki láthatóan ezeréves, ütött-kopott. Mondj le róla, bármennyire is szereted, mert ez már nem fog segíteni abban, hogy jól nézz ki, sőt! Inkább próbálj egy hasonló stílusút venni, ami szintén jó ideig kiszolgálhat.
  • Ahogy említettük, a dzseki a hideg időszakban központi eleme lesz a megjelenésednek – ha jól választod ki, sokat tehetsz azért, hogy a lehető legjobban nézz ki!

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Kiderült, hogy javul-e az időjárás a hétvégére

    origo.hu

    Elképesztő: kiderült, ki miatt nincs béke

    borsonline.hu

    Egy egész ország imádkozott érte: megtette a bejelentést a kórházból Csonka Bandi

    magyarnemzet.hu

    Jürgen Klopp már másképp látja: Ma éjjel valami különleges történhet + videó

    metropol.hu

    Házasság első látásra: máris szerelmes Hilda?

    vg.hu

    Forradalmat és leárazási hullámot indít az Ikea – de a magyarok nem biztos, hogy örülhetnek

    origo.hu

    Brutálisan összeverték Miley Cyrust

    astronet.hu

    Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

    she.life.hu

    A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

    videa.hu

    Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

    ripost.hu

    Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

    ripost.hu

    Kiadták a veszélyjelzést: ez több vármegyét is érinteni fog!

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    ÉLETMÓDI

    Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

    ÉLETMÓDI

    Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

    ÉLETMÓDI

    Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

    ÉLETMÓDI

    360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

    ÉLETMÓDI

    Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

    ÉLETMÓDI

    Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

    ÉLETMÓDI

    Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

    ÉLETMÓDI

    A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban