ÉLETMÓDI

Hoppá, kivel bandázik ez a magyar vizsla

Mi, magyarok pontosan tudjuk, hogy a magyar vizsla a létező legszerethetőbb kutya. Pláne ellágyul a szívünk, ha a világ másik feléről kerül elő cuki vizslás sztori. És ez most nagyon betalált.
  • Szerző: D.K.

A magyar vizslák egyik legfőbb ismérve, hogy belebetegednek, ha nem használhatják a kényelmes kanapét otthon. Ennek a kutyusnak pedig még tettestársa is van! A szürke szőrmók nem más, mint egy mosómedve, akivel immár két éve bandáznak együtt a legnagyobb barátságban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Égből pottyant szőrmók
A két jóbarát Amerikában, egész pontosan Arkansasban talált szerető és befogadó családra – amint láthatjuk, a körülményekre nem lehet panaszuk. Egy házaspár viseli gondjukat. Bethany, a feleség az Arkansas University tanára, férje, Russ mérnök-vállalkozó. Először a mosómedve érkezett hozzájuk: a kölyök rejtélyes körülmények között leesett a kerti tölgyfáról, talán az anyja magára hagyta. Bethany talált rá, bevitte, bebugyolálta, és a kis szőrmóknak a June nevet adta. Cicáknak adható táptejjel etette, és az volt a terve, hogy majd szabadon engedi. De June nagyon megszerette a kényelmes emberlakot, és a napi áfonyaadagot a hűtőből, esze ágában sem volt visszatérni a vadonba…

Főnök és beosztott
Waffel, a bús tekintetű magyar vizsla egy évvel később került a családba, a kutyust egy menhelyről fogadták be.

 

Fotó: Northfoto

Nem kevés aggodalommal vitték haza az ebet, hiszen nem lehetett előre tudni, mit szól majd a túlmozgásos új lakóhoz a mosómedve. Szerencsére a legjobb forgatókönyv érvényesült a nagy találkozáskor, Waffel és June nagyon jól kijön egymással és országos cimborák lettek.

Fotó: Northfoto

June ettől függetlenül kénytelen volt megtanulni, hogy kettejük közül Waffel a főnök. A kanapén viszont nem vesznek össze, a puha párnák közt mindenkinek jut kényelmesen hely…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?