Létrehozva: 2020.08.20.

Hajmeresztő szexbakik, melyeket az élet írt

Veled fordult már elő hasonló?

Szerző THE_D

Kinek ne akadnának olyan emlékei, amik suták, kínosak, esetleg egyenesen viccesek voltak a szexuális élete során? Ha te egyik csoportba sem tartozol, akkor a kivételesek közé tartozol, és minden bizonnyal nagyon szerencsés vagy. Valószínűbb azonban, hogy akár te magad is tudnál említeni néhány kínos esetet a múltadból. Olyan történeteket osztunk most meg veled, ahol kicsit sem úgy alakultak a szenvedélyes percek, ahogyan azt az ember előre elképzeli…


Fotó: Profimedia

Nem győztem takargatni a nadrágom

Főiskolás voltam, ráadásul kollégista, szóval a húszas éveim elég sok bulizással teltek. Nem is nagyon volt barátnőm, inkább csak csajaim, mondjuk úgy, hogy kiélveztem a felelőtlen éveket. Volt viszont egy évfolyamtársnőm, akibe teljesen belezúgtam. Persze ő nagyjából észre sem vett, tök fölöslegesen kepesztettem utána. Úgyhogy totál meglepett, amikor egy bulin a semmiből lesmárolt. Én pedig, hogy is mondjam, annyira megörültem ennek és annyira élveztem, hogy a pár perces csókcsata után alig győztem takargatni a foltot a farmeromon. Állati cikinek éreztem, pedig most már tudom, hogy ilyesmi sok fiatal sráccal megtörténik. És jobban belegondolva szerintem senki nem vette észre a dolgot rajtam kívül. Én mindenesetre inkább leléptem a buliból, és naná, hogy a lánnyal soha többet még csak egymáshoz sem szóltunk – meséli a 47 éves Tibor.

Ránk nyitott a lány

A harmincas éveim elején megismerkedtem a neten egy fiúval, aki jó fej volt, kedves, nagyon jól nézett ki, szóval minden nagyon tökéletesnek tűnt. Randiztunk párszor, megvolt az első csók, sok séta, ahogyan az általában lenni szokott. Aztán egyik hétvégén felvitt magához, és már javában az ágyban voltunk, amikor benyitott valaki az ajtón. Kiderült, hogy együtt lakik a húgával, csak éppen elfelejtette elmondani. Nem is az volt a legcikibb, hogy ránk nyitottak, hanem az, hogy nyilván arra gondoltam, ez a lány a barátnője. Szegény srác alig győzött magyarázkodni. Aztán persze kiderült, hogy tényleg igazat mond, utána pedig még jártunk pár hónapig, csak mégsem jött össze vele a nagy szerelem – emlékszik vissza a 39 éves Réka.


Fotó: 123 RF

Ömlött a vér az orrából

Hú, egyértelműen az volt a legcikibb, amikor összejöttem egy fickóval, két randi után egymásnak estünk, és csúnya baleset lett a vége. Allergiás szoktam lenni nyár végén. Ilyenkor orrot fújok, tüsszögök meg minden. Szedek rá gyógyszert, segíteni is szokott, de mivel tudtam, hogy borozni fogunk, aznap inkább nem vettem be. Meg is lett az eredménye. Én voltam felül, iszonyú szexinek éreztem magam, odahajoltam fölé, hogy megcsókoljam, és hirtelen akkorát tüsszentettem, hogy lefejeltem. Az orrát találtam el a homlokommal, amiből persze elkezdett folyni a vér. Azt sem tudtam pánikomban, hogy mi a fenét csináljak. Aztán ő befogta egy papírzsepivel, bekapcsoltuk a tévét, félóra múlva pedig szerencsére már csak jót röhögtünk az egészen. Ettől függetlenül sosem szeretnék ilyesmit újra átélni. Nagyon ijesztő volt az első pár pillanat – osztotta meg velünk a 26 éves Kitti.

Szerző THE_D

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha olcsón akarja megúszni a nagy bevásárlást, ezt feltétlen olvassa el

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

Ördög Nóri vállalhatatlan videót osztott meg

ripost.hu

Gyászol a Magyar Közút: "Már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia"

hirtv.hu

Háború Ukrajnában: Feloszlatta a kárpátaljai kényszersorozás elleni tüntetést az ukrán hatóság + videó

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Az eget kémlelte a nyugdíjas a Pilisben, aztán leesett az álla

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!