MEDICINA

Ezzel az egyszerű, házi trükkel szuperfehérek lesznek a fogaid!

Könnyű, egyszerű és nagyon hatékony. Vesd be a fürdőben!

Vakítóan fehér fogsor és ragyogó mosoly? Ki ne szeretné ezt a hatást? De persze a különböző fogorvosi eljárások borsos árúak, nem mindenki engedhet meg magának ilyesmit. Most olyan otthoni praktikákat mutatunk, melyek meglepőek ugyan, de nagyon jó eredményt érhetsz el velük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1.Banánhéj

Nem is gondolnád, a banán héja olyan anyagokat tartalmaz, melyek segítik eltávolítani az elszíneződéseket a fogadról. Kend be fogsorod a héj belső felével, 5-7 percig várj, majd mosd meg a fogad. Naponta több alkalommal is megismételheted.

instagram

2.Teafaolaj

Ez a remek olaj rengeteg hasznos dolgot tud. Például kiváló gyulladáscsökkentő hatású. Ráadásul még a fogaidat is fehéríti. Arra oda kell figyelned, hogy nem belső fogyasztásra találták ki, tehát jó, ha nem nyelsz belőle. Úgy viszont remekül használhatod, ha 1 deci vízbe keversz belőle 5 cseppet, és ezzel öblíted át a szádat. Már 2-3 hét után látványos eredményt érhetsz el vele.

3.Eperpaszta

Bár már nincs szezonja ennek az isteni gyümölcsnek, de mirelit verzióban is kapható, illetve talán te is eltettél belőle valamennyit a hidegebb napokra. Pépesíts néhány szem epret, adj hozzá tengeri sót, és használd fogkrémként. A gyümölcssav miatt ezt ne alkalmazd naponta: ha kéthetente egyszer hajtod végre a műveletet, az is tökéletes lesz!

És ezeket olvastad már?