EZO

Titkos vonalak a tenyereden: Döbbenetes, mit árulnak el rólad

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen vagy, mit tartogat számodra a jövő? Nézz a tenyeredbe, figyeld meg a vonalakat és ismerd meg magad!

Ha kíváncsi vagy, mit árul el rólad a tenyered, nem kell rögtön a jósnőhöz rohanni, mert a főbb vonalak megismerésével magad is jobban kiigazodhatsz személyiséged rejtett oldalain.

A tenyérjóslásnak több száz-, vagy akár ezeréves hagyománya van, amely azóta is hihetetlen népszerű, hiszen az emberek mindig is kíváncsiak voltak a jövő alakulására. A tenyerünkön található vonalak sok mindent elárulhatnak a sorsunkról, hátralévő életünkről. Kérdés, hogy hiszünk, vagy sem a jóslatoknak.

1. Ha a két vonal találkozik, akkor az te egy nyugodt, higgadt, kedves személy vagy, aki viszonylag két lábbal áll a földön. Bárkit képes vagy megérteni és nem hiányzik belőled az együttérzés.

Viszont rosszul viseled, ha buta, tolakodó emberek vesznek körül, ez nagyon gyorsan kihoz a sodrodból. A párod nagyon szereti a családodat és a barátaidat is, jól összeilletek.

2. Ha a jobboldali vonal magasabban van a baloldalinál, ez azt jelenti, hogy az idő múlásával egyre higgadtabb, okosabb és tapasztaltabb leszel és remekül tudod használni a tanultakat.

Mindig az érett, felnőtt emberek társaságához fogsz kötődni, akik fittyet hánynak arra, hogy mások mit gondolnak róluk. Nagy valószínűséggel idősebb ember lesz a párod is, mivel ez a korosztály nyújt biztonságot számodra.

3. Ha a baloldali vonal magasabb, akkor ez arra utal, hogy erős, csak magában bízó, harcos ember vagy.

A saját igazadért, vagy ha valaki közel áll a szívedhez tűzön-vízen keresztül képes vagy küzdeni. A szerelmed nagy eséllyel lesz jóval fiatalabb nálad, akiért bármit megtennél. Õ is tudja, hogy az életét rád bízhatja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?