Létrehozva: 2021.12.26.

Megérkezett a Rák jegyűek 2022-es horoszkópja

Az érzelmes Rák jegyűek számára sok jót ígér a 2022-es év. Vajon mi várható számukra a szerelem, az anyagiak és az egészség területén?

A Rák jegyűek az érzelmes Hold uralma alatt élnek. Nem véletlenül tartják őket rendkívül mély érzésűeknek és érzékenyeknek. A 2022-es évben azonban időnként nem árt a racionális éjüket is elővenni, ha valamiben el kell határozniuk magukat. Most minden segítséget megkaphatnak ahhoz, hogy jó döntéseket hozzanak, és az élet gyakorlatias területein is előre lépjenek. A 2022-es év kiváló arra is, hogy odafigyelj a kötelezettségeidre, és végre megvalósítsd a régóta dédelgetett és halogatott terveidet. Nyáron a magánéleted kerül fókuszba. Az otthonod szépítése is hangsúlyt kap, hiszen szereted kellemes körülmények között, otthon tölteni az idődet.

A Rák jegyűek 2022-ben a racionális énjüket is előveszik

Ilyen lesz a Rák jegyűek éve a munkában

Azok az akadályok, amelyek eddig a hivatásodban meggátolták az előre jutásodat, most hatásukat vesztik, így könnyebben elteheted őket az útból. Produktív éved lesz, és a főnökeiddel, munkatársaiddal is harmonikus lesz a kapcsolatod. Az év elején, amikor a Jupiter a Halak jegyében tartózkodik, illetve az év közepén akár új karrierlehetőség is kopogtathat – érdemes átgondolnod az előnyeit és a lehetséges buktatóit is, hogy eldöntsd, akarsz-e váltani. 2022-ben képes leszel túljutni a korábbi kellemetlen tapasztalataid okozta félelmeiden, és akár új képesítést is szerezni. A karrieredben előnyödre fordíthatod az empatikus természetedet és azt, hogy kiváló hallgatóság vagy. A Vízöntő jegyében járó Szaturnusz új, extravagáns ötletekkel ajándékoz meg, és ebben az évben végre képes leszel nagyban gondolkodni.

A Rák jegyűek indén túljutnak a rossz tapasztalatokon, és előre lépnek a karrierjükben
Fotó: Pixabay.com

Ez történik a Rák jegyűek szerelmi életében

A Rák jegyűek akkor a legboldogabbak, amikor szerelmesen szabadjára engedhetik az érzelmeiket, és olyan partnerre találnak, akivel megoszthatják az életüket. Március közepén azonban a Szűz jegyében kiteljesedő telihold véget vethet egy régi kapcsolatnak. Ugyanez a hatás azonban abban is segíthet, hogy új szerelemre találj. Egy új kapcsolat kialakítása azonban most nem teljesen sima: stresszel és idegeskedéssel is járhat. Semmiképp ne engedd, hogy ezek az utadba álljanak. Kivételesen nézd a dolgokat a logikus oldalukról, majd hagyd, hogy egyszerűen csak megtörténjen, amit szeretnél. Az álmodozó és érzelmes Halak jegyében járó Jupiter első látásra feltörő szerelmet is hozhat az életedbe április-május táján. Az Univerzum ebben az időben bő kézzel méri a varázslatot, ekkoriban aligha tudod majd tagadni, mekkora szerepe van a mágiának és a látszólag véletlen egybeeséseknek a szerelemben.

Akár egyik pillanatról a másikra is megérkezhet a szerelem
Fotó: Pixabay.com

Ezt ígéri az év az egészség terén

Az év eleje az egészséged szempontjából átlagosnak lesz mondható. A csontjaid egészségére azonban érdemes fokozottan ügyelned, fogyassz elegendő kalciumot. A Rák jegyűek egészségi állapotára szinte mindig jellemző, hogy a legkisebb stresszre is kellemetlen gyomorproblémákkal reagálnak. Ilyenkor érdemes odafigyelni a tudatos lazításra, a kikapcsolódásra és gyomorkímélő étrenddel is segíteni az emésztőrendszer regenerálódását. Próbáld ki a jógát vagy a nyugtató légzőgyakorlatokat, hogy rásegíts erre a folyamatra. Ha erre az egy területre odafigyelsz, az év második felében már egyáltalán nem kell majd aggódnod az egészséged miatt. Elég, ha csak megőrzöd a megszokott optimizmusodat, és hasznos vitaminokkal, ásványi anyagokkal erősíted a szervezetedet.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Miley Cyrust brutálisan összeverték egy női vécében

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

borsonline.hu

„Tökéletesen passzol” – Szoboszlai váratlan helyről kapott segítséget

hirtv.hu

Napi aktuális – Orbán Viktor beszédet mondott a NatCon konferencián + videó

life.hu

Nem a férjéhez fordul Katalin a nehéz időkben: másik férfi a legnagyobb támogatója

origo.hu

Majd kiesnek a szűk felsőből Penélope Cruz hatalmas mellei

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít

EZO

Nem ez lesz életük legjobb hétvégéje a csillagjegyeknek

EZO

Ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Jupiter és az Uránusz együttállása