EZO

Most kiderül, milyen ember vagy! Te melyik lakatot nyitnád ki?

Nézd meg és nyisd ki a titkos lakatot, hogy megismerhesd a személyiséged. Válassz színt és tudd meg, milyen is vagy valójában.
címkék:

Más forma, más szín, más személyiség! Válassz és nézd meg milyen vagy, mi jellemzi a viselkedésed!

1. Piros lakat

Ha ezt nyitnád ki, akkor igazi vad, szenvedélyes ember vagy. Tüzes természeted sokakat zavar és ezért nincs is sok barátod. Ne foglalkozz az irigyekkel, te csak törekedj a maximális teljesítményre. Hidd el, hogy az energiáid miatt irigyelnek mások és azért súgnak össze a hátad mögött, mert ők nem képesek ennyi mindenre. Elégedett vagy magaddal és néha túlzásba is viszed az önimádatod, de tudod, hogy mindenre képes vagy, amit csak szeretnél.

2. Narancssárga lakat

Amennyiben a második lakatra esett a választásod, akkor te egy igazi vidám személyiség vagy. Igaz, hogy állandó jókedved zavaró lehet a környezetedre, de ne törődj velük. A nevetés sokat segít a problémák megoldásában, de azért néha próbálj meg komolyan viselkedni. Azzal, hogy mindig happy vagy, még nem lesz minden elrendezve. A jókedved sokat segít, ha képes vagy komolyan is gondolkodni mellette.

3. Zöld lakat

A zöld lakat a kedvenced? Tuti, hogy művészlelked van, ezért nehezen bírod a kötöttségeket és a korlátokat. Sokszor nem a földön jársz és a saját álomvilágodban élsz. A környezeted gyakran reagál idegesen a viselkedésedre, mert nem értik miért nem vagy képes a szabályok betartására. Időnként próbálj meg hétköznapi dolgokkal is törődni és alkalmazkodni másokhoz, hidd el sokan örülni fognak körülötted.

4. Kék lakat

Ez a lakat a keménységre és az érzelemmentességedre utal. Te aztán tökélyre fejlesztetted  a ridegséget, a jégkirálynő megirigyelhetne. A magad köré húzott falakat ember legyen a talpán, aki lebontja. Igyekezz kicsit lazább lenni és kimutatni az érzelmeidet. Sokan ezért a keménységért kerülnek el és óvakodnak barátkozni veled. Légy lazább és próbáld meg kimutatni az érzelmeidet, megéri!

5. Lila lakat

Ha a lila lakatot választottad, kicsit piperkőcnek tűnnek mások szemében, annyira aprólékosan ügyelsz a külsődre. Minden pénzt megadsz egy kis luxusért, semmit sem sajnálsz egy-egy szép ruhára. Kedvenc időtöltésed a vásárlás, de mindig túl sok idő alatt választod ki mit veszel, és nem költesz olcsó dolgokra. Sokan körülötted negatívan néznek rád, nem értik a viselkedésed. Néha hagyhatnád, hogy mások is dönthessenek és elfogadhatnád a véleményüket is.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?