EZO

Melyik jegyben születtél? Ez a kristály erősíti személyiségedet

Minden születési jegynek megvan a segítő, gyógyító kristálya. Azt, hogy a személyiségedet melyik erősíti a legjobban, most megtudhatod!

Aki kövekkel foglalkozik, tudja, hogy minden születési jegynek megvan a saját születési kristálya. Nem véletlen, hogy vannak kövek, amelyek szívednek kedvesek. Ezek a kövek szerencsekőként, védelmezőként segítik életedet. Van, aki nem hisz ezekben a hatásokban, mégis ösztönösen ráérez, és kiválasztja a neki megfelelőt. Előfordul az is, hogy egy kristály több csillagjegy szülöttjének is tetszik. Mégis van egy domináns mindeegyik jegyhez. Megmutatjuk, melyik a tiéd.

Kos: Hematit

Ha ebben a jegyben születtél, akkor vezető típus vagy. A hematit segít a összhangot teremteni a távlati céljaid és a realitás között. Amikor az energiáid szétszóródnak, a hematit összegyűjti őket, és új erőt önt beléd. Ez a kő általában nagyon kicsi, így a zsebedben is hordhatod.

Bika: Rózsakvarc

Ha Bika szülöttje vagy, akkor elég erős gondolkodású vagy, így a rózsakvarc -  mint a feltétel nélküli szeretet köve - segít neked egyensúlyba hozni a keménységet, és a lágyságot. A külső józan és gyakorlatias éned és a mély érzékiséged között létrehoz egy hidat.

Ikrek: Tigrisszem

Képes vagy a dolgok mindkét oldalát látni? Legfontosabb feladatod eldönteni, hol van az igazság. Ebben segít a tigrisszem, kiegyensúlyozza a jin és jang energiát. Hangulatjavító hatása van.

Rák: Achát

Ha a Rák jegyében születtél, akkor nagyszerűen értesz a gondoskodáshoz, néha túlzásba is viszed segítőkészségedet. Előfordul, hogy ki is használnak. Az achát segít az érzelmeid kiegyensúlyozásában, a kommunikációban, és a stressz csökkentésében.

Oroszlán: Macskaszem

Általában energikus és életerős vagy, de néha egy kis ösztönzés szükséges, hogy új irányba indulj el. A macskaszem segít az önbizalmad növelésében, lehetővé teszi számodra a nyitottságot, még akkor is, ha valakinek sikerült méltóságodban megsérteni.

Szűz: Karneol

Amennyiben a Szűz szülöttje vagy, hajlamos vagy a saját vágyaidat háttérbe szorítani. Állandóan a tökéletességre törekszel, és magasra teszed a mércét. A karneol támogat abban, hogy mindezt kreatívan tedd.

Mérleg: Napkő

Egyensúlyra törekszel, fontos számodra, hogy mindenki jól érezze magát körülötted, rengeteg kompromisszumot kötsz. Azonban kimerítő számodra az örökös egyensúlyozás. A napkő segít megtalálni számodra az örömöt ebben a kemény munkában. Növeli az intuíciódat.

Skorpió: Szodalit

Egyrészt bonyolult egyéniség vagy, másrészt nagyon hűséges, független és szenvedélyes. A szodalitnak nyugtató hatása van számodra. Tisztítja az elméd, ha egy kicsit szomorú vagy, segít kizökkenteni a borús hangulatból.

Nyilas: Topáz

Kalandos életed van, optimista vagy és pozitív. Ehhez párosul a topáz, mint élénkítő kristály. Megnyit az új kalandok és a szerencse felé, segít elérni a céljaidat, ösztönzi képzelőerődet.

Bak: Fluorit

Határozott típus vagy, nem szereted elfogadni a segítséget, inkább magad oldod meg a helyzeteket. A fluorit segít a világos, ésszerű gondolkodásban. Az elme kristálya. Neked, mint Baknak az elméd egész nap csak pörög, így ez a kő segít téged a fejedben lévő zajok csökkentésében.

Vízöntő: Gránit

Feladatod, hogy segítsd az emberiség fejlődését. Ehhez jó képességed az intuíciód. Független, hűséges, és erős vagy. A gránit támogatja a kreatív energiáidat és „kinyitja a szíved”.

Halak: Ametiszt

Fontos számodra a család, a barátok, értékesek számodra a kapcsolatok. Viszont kerüld a mártír-áldozat szerepet. Érzékeny vagy a különböző energiákra, az ametiszt ezért jó védőkő számodra. Tisztítja a negatív energiákat, ösztönzi a pozitívakat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?