EZO

Ma este minden megváltozik: ezért lesz különleges az októberi telihold

Igazán nagy változásokat hoz az októberi telihold, kapcsolataid új szintre emelkedhetnek. Segít benne a Mars és a Vénusz. De te is kellesz hozzá!

Október 5-én a telihold a Kos jelében teljesedik ki az esti órákban. Szép estének nézünk elébe, hiszen a teliholdat egy másik égi jelenség is kíséri. A  Vénusz és a Mars együttállása, így a teliholddal együtt érkezik vissza az életünkbe a szerelem. Elkezdődik a férfi női energiák finom- hangolódása. Ezekben a napokban nagy hangsúlyt kapnak a kapcsolatok, eljött a pillanata annak, hogy a férfi és a nő együtt, közösen alkosson. Megerősödik az egyéni alkotókedv is. Vágj neki annak, amit szívből tudsz alkotni, szenvedéllyel tudsz csinálni. A telihold fokozza az érzelmeket, szerelmet. A Kos jelében, pedig erősödhetnek az új kezdetek, újraindulások, de megjelenhetnek visszatérő gondolatok, események, régi társak is. Szabadítsd meg lelkedet a benned tomboló, vagy elfojtott érzésektől, mielőtt nekifogsz az alkotásnak.

Ha teheted, vonulj el kicsit egyedül, vagy a társaddal. Figyelj befelé. Ez a „misztikus este” segítheti megújulásod, mély érzelmi impulzusokat élhetsz meg. Segíteni tudjátok egymást egy meghitt jelenlétben, odafigyelésben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?