EZO

Ezt igéri a szerelmeseknek a Vénusz a Jupiter fényében

Szuper lehetőség a szerelemben! Ki ne hagyd ezt az időszakot! Merj változtatni és valóra válik az álmod. Figyeld a jeleket, vezetni fognak téged!
címkék:

Komoly döntés elé állítanak a szerelemben a bolygók, a Plútó most megdolgoztatja a párokat. Ha túl nagy a feszültség még a szakítás sincs kizárva. Szingliknek viszont a Vénusz és a Jupiter nagyon jót igér. Nem a lángoló szenvedélyek tombolnak, inkább a kapcsolatok tisztázódnak. A jelek pedig érkeznek a külvilágból, ez még apróbb balesetekkel is járhat. Figyelj fel ezekre! Előfordulhat, hogy a cipőd sarka törik ki, légy résen milyen úton jársz! Arra is itt a lehetőség, hogy az elekadt és toporgó párkapcsolatok tisztázásra kerüljenek. Ha sikerül, akkor fantasztikus lehet a változás, nem csak a szakítás a megoldás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Új szerelem 01

Vajon neked is új szerelem lép be idén az életedbe? (Fotó: pixabay.com)

Ha viszont most egyensúlyban vagy, betoppanhaat életedbe az a személy, akire mindig is vártál. Ha sorsszerű a vonzás, akkor egészen biztos, hogy most valóra válik az álmod. Az igazi szerelem a szívben születik, tudni fogod, ha készen állsz rá. Ezt nem lehet siettetni, de bármikor megtörténhet. Most is! Szabadulj meg elvárásaidtól ne korlátozd magad!

Ott követik el egyesek a hibát, hogy mindent feltételhez kötnek. Legyen magas vagy sovány, annyi külső tényezőt szabnak fejben, hogy szinte lehetetlen a találkozás. Vagy nem azt kapják, akire valóban vágynak. Engedd el az akarást, ne akarj birtokolni, elsősorban magadat tedd rendbe! Engedd meg a fejlődést, tanulást az életedben. Nagyon sok olyan kapcsolat létezik, melyekben láthatod a rossz példát. Láss ezeken túl, fogd fel, hogy másképpen is lehet! Engedd el a régebbi tapasztalataid sérüléseit és engedd meg, hogy most másképpen történjenek az események. Lépj ki a sémáidból, így lehetsz csak boldog!

Érdemes kockáztatnod, hiszen a megnyílásban ott van a sebezhetőség is, de nincs más útja a dolgoknak. Merj bízni! A változások ismeretlen utakra vihetnek, lásd őket lehetőségeknek, engedd el a félemeket. Nem tarthat az elme folyamatosan biztonsági sávban, mert akkor minden ugyanúgy megy tovább, mint korábban. Engedd meg magadnak a szerelmet és az azonnal elindul feléd. Ebben segít téged a Vénusz és a Jupiter! Elő a bátorsággal, merj változtatni, új dolgokat beengedni és új embereket az életedbe! Ez a kulcsa annak, hogy kihasználd a működő energiákat. Átadd magad a boldogságnak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?