EZO

Ezek az energiák segítik októberben a kapcsolatodat és a szerelmet

Ebben a meghatározó időszakban nemcsak a Vénusz, de a Bika-telihold is óriási hatással lehet a szerelmi életedre. Meglévő kapcsolatodat alapvetően rázza fel az új energia, ha pedig még nincs párod, a november tökéletes lehet arra, hogy kibontakozzon egy új szerelem. Mutatjuk mire érdemes odafigyelni.
  • Szerző: F. E.

Október a 10-es szám rezgésének köszönhetően a januárhoz hasonlóan a kezdeteket hozza el még az év vége előtt. Azonban ez nem feltétlenül egy teljesen új kezdeményezésről szól, hanem sokkal inkább arról, hogy egy új réteg felépítésére kapunk lehetőséget.

Októberben mindannyian új szintre érkeztünk, és ezzel az érettséggel esélyünk nyílik arra, hogy

minden eddiginél közelebb kerüljünk álmaink és vágyaink megvalósulásához.

A hónapban a figyelem most arra összpontosul, hogy kiknek a társaságával vesszük körbe magunkat, és ez a fókuszált energia előnyös helyzeteket teremt kapcsolatainknak.

Ez pedig nem másnak köszönhető minthogy Vénusz, a szerelem és a szeretet bolygója október 5-étől retrográdba fordul, azaz visszafelé halad.

A Vénusz retrográd ritka csillagászati jelenség, mely arra ösztönöz mindenkit, hogy szívünket megnyissuk és megtisztítsuk a múlt fájdalmas terheitől, valamint üdvözöljük a szeretet egy teljesen új megjelenési formáját életünkben.

A visszafele haladó Vénusz abban a felismerésben is segít, hogy hol vagyunk blokkolva abban, hogy megéljük életünk valódi örömeit.

Az élet időnként rövid és fájdalmas, így az egész lényünket átható öröm megtalálása igazán fontos. A szeretet bolygója rávilágít arra, hogy pozitív és szerető kapcsolatokra van szükség az életünkben.

Lapozz a folytatáshoz!


A kapcsolatok segítenek nekünk növekedni, fejlődni és célokat találni. A másokkal való kapcsolattartás roppant fontos az egészségünk és a jólétünk szempontjából, valamint döntő szerepet játszik a túlélésben is.

Október 8-án pedig a Mérleg jegyében érkezik az újhold, mely megnyitja a bezárt ajtókat és új lehetőségeket tár elénk. Az intenzív szeptember végi Kos telihold után

az októberi újhold valóban segíteni fog egy frissebb és könnyedebb energia érkezésében, melyet mindenki élvezni fog.

Ezt követően a 10/10 (Október 10-e) egy rendkívül fontos dátum a numerológiában, ugyanis ezen a napon hatalmas erők szabadulnak fel, melyek támogatnak az új rétegek felépítésében és teljesítő képességünket is magas szintekre emelik, hogy végre megvalósítsuk régóta vágyott céljainkat.

24-én a Bika jegyében kiteljesedő telihold folytatja kapcsolataink kiépítését és értékelését. Segítségével elengedhetünk minden olyan kapcsolatot, amelyek már nem szolgálnak minket a fejlődésben vagy éppen visszatartó erővel húznak vissza a fejlődésből.

Összességében az októberi energiák arra ösztönöznek, hogy

megnyissuk szívünket és hagyjuk magunkat vezetni az új energiák által, és minél több minőségi kapcsolatokat építsünk ki az életünkben.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?