EZO

Ezek a kristályok boldog szerelmet hoznak és erősítik kapcsolatodat

Ha szeretnéd, hogy szerelmi életed még teljesebb és boldogabb legyen, akkor mutatjuk, mit kell tenned!
  • Szerző: Ripost

Minden kristálynak, féldrágakőnek megvan az az egyedi, saját rezgése, mely anélkül segít teljesebbé tenni életed, hogy akár csak észrevennéd. Persze ahhoz, hogy boldog legyél, neked is tenned kell. Hatalmas segítséget nyújthat mégis emellett egy-egy ilyen aprócska kő, mely rezgéseivel átadja a szükséges energiákat.

Összegyűjtöttük, melyek azok a kövek, amik a szerelemben lesznek társaid. Akár meglévő kapcsolatodat szeretnéd erősebbé tenni, akár arra vágysz, hogy megérkezzen életedbe a Nagy Õ, mindenképpen érdemes magadnál hordanod valamelyiket. Ráadásul szépek is, így akár karkötő vagy medál formájában is viselheted őket. Ha mégsem szeretnéd hordani a választott követ, akkor pedig elhelyezheted őket otthonodban is.

Ahhoz, hogy teljesebb és boldogabb életet élj, hogy a szerelem igazi áldás legyen számodra, még ennél is több lehetőség közül választhatsz. Mutatjuk! LAPOZZ!


Ha szeretnél őszinte, mély és valódi szerelmet megtapasztalni, akkor fontos az is, hogy önmagaddal békében, egyensúlyban legyél. Ez sokszor nagyon nehéz. Az egyik legnagyobb kihívás önmagunk elfogadása, önmagunk szeretete. Mégsem hagyhatod ki ezt a lépést! Gondolj csak bele: önmagaddal töltöd el a legtöbb időt! Saját sikereid, belső egészséged és kiegyensúlyozottságod alapvető része, hogy önmagad méltó társa legyél. És ahhoz, hogy másvalaki szeressen, szintén ez az egyik első lépés. A következő kövek segítenek abban, hogy könnyebben belső békére és egyensúlyra lelj.

És ahhoz, hogy a szerelem, vagy akár más vágyaid beteljesülése még erősebb támogatást kapjon, mutatunk még egy fontos lehetőséget, amivel könnyedén és hatásosan élhetsz: LAPOZZ!


Ha úgy érzed, mindent szeretnél megtenni álmod megvalósulása érdekében, akkor javaslunk számodra néhány további követ is. A kristályok és féldrágakövek szakértői szerint ezek azok, melyek az angyalok figyelmét leginkább felkeltik, általuk pedig olyan segítséget kaphatsz, amely még több jót hozhat életedbe. És hogy mi történik akkor, ha netán kétségeid vannak, és a kövek rezgésében ugyan hiszel, de az angyalokban nem? Akkor legfeljebb teszel egy próbát, és gazdagítod életed egy szépséges kristállyal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?