EZO

Ez határozza meg szerelmi életedet, a csillagjegyed szerint

A szexualitás a párkapcsolat egyik alappillére, de van még néhány dolog, ami legalább ennyire számít, ha tényleg a boldogság a cél. Lássuk, melyek is ezek pontosan, csillagjegyek szerinti lebontásban!
  • Szerző: F. E.

Ahogy mélyül a kapcsolat, úgy válik egyre jobban érzékelhetővé, hogy azt nemcsak a szexuális vágy működteti.  A szenvedély ugyanis nem elég ahhoz, hogy a kapcsolat hosszú ideig fennmaradjon. Lássuk, milyen fontos dolgokra van szükséged a boldogsághoz!

Nézd meg te is a horoszkóp szerinti elemzésedet!

KOS (március 21. – április 19.)

Tűz-jegyként ki nem állhatod az unalmat, a monotonitást, csakis az új impulzusok képesek felkelteni az érdeklődésedet. Szükséged van a kapcsolatodra, valakire, aki levesz a lábadról újra meg újra és akivel tényleg azt érzed, hogy valóban élsz. Nem számít, mennyi ideje vagytok együtt, létfontosságú számodra egy olyan partner, akire  mindig szenvedéllyel és vágyakozással nézhetsz.

BIKA (április 20. – május 20.)

Amit nem bírsz elviseli, az a hazugság, a csalás és hogy a partnered hűtlen legyen hozzád. Szereted, ha olyan valakivel vagy, aki nem csap be, nem árul el, aki soha semmi rosszat nem tesz a hátad mögött. Párodtól teljes hűséget és megbízhatóságot vársz, ugyanis nincs hely az életedben csalók számára.

IKREK (május 21. – június 20.)

Olyasvalakit szeretnél, aki jól ismer téged és mindennek ellenére elfogad az összes hibáddal együtt. Szükséged van valakire, akivel megoszthatod életed napos és kevésbé napos részleeit és átbeszélgetheted vele mindazokat a dolgokat, melyek éppen foglalkoztatnak.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (június 21. – július 22.)

Partnerednek mindent meg kell tennie azért, hogy érezd, szeretve vagy és megérdemel téged. A romantika az, amivel igazán le lehet venni téged a lábadról. Végül az a személy lehet nálad a befutó, aki ki tudja mutatni valódi érzéseit feléd.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Nincs szükséged arra, hogy párod állandóan téged imádjon és te sem akarod ugyanezt tenni vele. Azt tekinted partnerednek, aki az élet különböző fázisaiban csapattársként tud együttműködni veled és hajlandó kompromisszumokat kötni.

SZÛZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Utálod, ha olyan emberekkel vagy körülvéve, akik előtt nem lehetsz önmagad. Partnerednek el kell érnie, hogy komfortosan érezd magad mellette.  Fontos számodra, hogy szinte mindig éreztesse szeretetét feléd és elfogadjon pontosan olyannak, amilyen vagy.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (szeptember 23. – október 21.)

Szereted partnereidet egészen intim szinteken megismerni, és ezt a nyitottságot ugyanakkor tőle is elvárod. Az átláthatóság és a becsületesség rendkívül fontos számodra, így ha partnered hosszú időn keresztül veled akar lenni, ezeknek teljesülnie kell.

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)

Eléggé öntörvényű ember vagy és nem vársz el túl sokat a partneredtől. Valójában csak azt szeretnéd, hogy valaki mosolyogjon és mindig boldoggá tegyen. Számodra a partneredben rejlik a megoldás mindenféle negativitásra, amely épp utadba kerül.

NYILAS (november 22. – december 21.)

Erős és független személyiség vagy, ugyanakkor szükséged van valakire, akihez kötődsz - persze az illetőnek tiszteletben kell tartania a privát szférádat. Amennyiben választottad ennél többet szeretne, tapogatózik, érzékenykedik, ez arra sarkallhat, hogy kilépj a kapcsolatból.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (december 22. – január 19.)

Partnerednek érzelmileg stimulálónak kell lennie, ebből a szempontból te magad is épp ilyen vagy. Szereted a hosszú, minőségi beszélgetéseket, olyasvalakire vágysz, aki mellett nap mint nap többnek érezheted magad.

VÍZÖNTÕ (január 20. – február 18.)

Szükséged van arra, hogy partnered bátorítson és észrevegye a benned rejlő potenciált. Olyan embernek kell lennie, aki életed minden helyzetében támogatólag hat, főleg akkor, amikor kevés önbizalommal rendelkezel.

HALAK (február 19. – március 20.)

Fontosak számodra azok a pillanatok, amikor a legjobb barátoddal együtt tudsz nevetni. Ugyanezt várod el partneredtől is. Olyasvalakire van szükséged, aki szívből, őszintén annyira tud nevetni, hogy a hasa fájdul meg tőle. A negativitást pedig egyszerűen képtelen vagy elviselni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?