EZO

Elképesztő, miről árulkodik a születési dátumod! Fejtsd meg velünk a titkot!

Jobb, ha tudod, hogy a sors nagy könyvében életed fősodra előre el van rendezve. Fogadd el, hogy a titkok titkát nem ismerheted. Születési dátumod viszont árulkodó lehet, légy tisztában a belső tulajdonságaiddal!

A születési dátum titkokat rejt, olyan dolgokat árul el rólad, amit eddig nem is sejtettél. Ezek személyiségeddel kapcsolatos információk segíthetik a mindennapjaidat és lehetőséget nyújtanak önmagad jobb megismeréséhez is.

Számold ki a saját születési számod és nézd meg, mit árulnak el rólad a számok!

Így számold ki a születési számod

Például: 1991. 05. 21.

1991+5+21=2017

2+0+1+7=10

1+0=1

A születési számod: 1

A számok jellemzői:

1. A főnök

Nagyon kreatív vagy, de alapjában véve nem könnyű veled együtt élni. Csak azt szereted, ha minden úgy van, ahogy te azt elgondoltad. Imádsz másokat irányítani, igazi vezető típus vagy, de ha valami nem úgy történik ahogy te azt szeretnéd, rendkívül arrogánsan tudsz viselkedni. Ezt a tulajdonságodat csak a csökönyösséged múlja felül.

Hírességek a csoportból: Tom Hanks, Robert Redford

2. A béketeremtő

Hiába vagy született diplomata alkat, képtelen vagy tartós párkapcsolatra, valahogy mindig az egyedüllétet választod. Szereted a társaságot, sok haverod van, de alkalmatlan vagy a megalkuvásra, a kapcsolatokra. Mindig, minden körülmények között igyekszel a harmónia megteremtésére, gyűlölöd a feszültséget. Sajnos azonban sokszor csak látszat békesség vesz körül.

Hírességek a csoportból: Bill Clinton, Madonna

3. A buli király

Te vagy mindig a társaság központja, és imádod is ezt a szerepet. Karizmatikus, elbűvölő, társasági lény vagy, aki szívesen segít másoknak is, hogy elérjék a boldogságot. De te magad képtelen vagy kimutatni az érzelmeidet, inkább másoknak segítesz. Veled mindenki bizalmas, de mégis egyedül élsz. Imádod ha körberajonganak, és rád figyel mindenki.

Hírességek a csoportból: Melanie Griffith, Salvador Dalí

4. A konzervatív

Ragaszkodsz a régi, megszokott dolgokhoz, nehezen változtatsz a szokásaidon. Ettől gyakran vagy feszült és ideges. Könnyű veled együtt élni, mert kiszámítható vagy, de a világ változik és ez néha kötekedővé, elviselhetetlenné tesz. A legkedvesebb szabadidős programod a kirándulás, mert a természetben remekül érzed magad, felszabadulsz. Gyakran szervezel ilyen típusú elfoglaltságod, mert tudod, hogy mennyire jót tesz neked.

Hírességek a csoportból: Arnold Schwarzenegger, Tina Turner

5. A nonkonform

Nehezen tűröd a monotonitást, kevés szabály van, amit elviselsz. Az egész életed a lázadásról szól, mindig minden ellen megpróbálsz tenni valamit. A munkádban is a kötetlenséget kedveled, de ez jellemző a kapcsolataidra is. Igyekszel mindig olyan társat választani, aki nem kényszerít szürke hétköznapokba. Hihetetlen energiával tudsz másokat motiválni, lelkesíteni.

Hírességek a csoportból: Abraham Lincoln, Vincent Van Gogh

6. A romantikus

Az érzelmeid vezérelnek, nem tudsz meglenni szeretet nélkül. Nagyon fontos, hogy éreztessék a körülötted élők, hogy szükségük van rád. Igazi művészlélek vagy, aki imádja a zenét, a táncot és mindent, amitől romantikus lesz a hangulatod. Képtelen vagy egyedül élni, mindig barátokkal veszed magad körül, akik rajongásukat ki tudják mutatni feléd.

Hírességek a csoportból: Meryl Streep, Goldie Hawn

7. Az értelmiségi

Mindig, mindenben kutatod az okokat, mindent megkérdőjelezel, ha nem vagy tisztában a dolgok eredetével. Gyakran vagy szkeptikus a világ dolgaival szemben, és ennek megfelelően ingadozik a hangulatod. Hihetetlen penge agyad van, amit kiválóan tudsz alkalmazni a munkádban. Szereted ha odavannak érted, és vágysz a megértésre.

Hírességek a csoportból: Diana hercegnő, Michael Jackson

8. A szuper

Bármit is csinálsz, abban a tökélyre törekszel, így néha nehéz veled lépést tartani. Pillanatok alatt meglátod a lényeget és könnyen eldöntöd hogyan tovább. Szuper veled együtt élni, mert gyorsan és gondolkodás nélkül oldod meg a problémákat. A partnerednek arany élete van, mert gyakorlatilag minden gondot leveszel a válláról.

Hírességek a csoportból: Jane Fonda, Barbra Streisand

9. A szórakoztató

Arra születtél, hogy szórakoztass másokat. Nincs olyan ember, aki ne kedvelne téged, olyan kedves és megértő vagy másokkal. Neked lételemed a másokra figyelés, a rájuk hangolódás. Utálod, ha valakinek rossz kedve van a társaságodban, ilyenkor mindent megteszel, hogy elmúljon. Pillanatok alatt bárki bőrébe beletudsz bújni és alkalmazkodni tudsz a szituációkhoz.

Hírességek a csoportból: Harrison Ford, Elvis Presley

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?