EZO

Ez a három csillagjegy szívesen kipróbálná az édeshármast

Nem láthatsz bele mások fejébe, nem tudhatod azt sem, hogy mi a rejtett vágya a párodnak az ágyban. Vajon ő is titkon az édeshármason gondolkodik?

Az édeshármas gondolata nem hagy nyugodni? Vagy esetleg a párod nyitott erre a kérdésre? Bizony megjelenhet ez a kép néhány ember fejében, sokukról nem is sejtenéd, de így van! Mindez a személyiség része, így erre is választ kaphatsz az asztrológiában. Vajon mely csillagjegy szülöttei között találod a legtöbb ilyen gondolkodású, érdeklődésű partnert?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Kos

Nem igazán romantikus alkat, aki a Kos jegyében született. Viszont igen erős szexuális kisugárzással rendelkezik, és elég féktelen az ágyban. Kifejezetten nyitott az édeshármas gondolatára. Szenvedélyes szererő nem túl hűséges, így ha megajándékozod őt egy harmadik személlyel, egészen biztos, hogy hálás lesz érte. Ha párkapcsolatban élsz vele, lehet soha nem fogja ezt megemlíteni, de tuti, hogy a titkos vágyainak egyike. Szeretőként, pedig csak rá kell kérdezni, mi az, amit szívesen kipróbálna. Elég sok vadság van a Kos jegy szülőtteiben.

Nyilas

Kiváncsisága, kicsapongásai arra utalhatnak, hogy számára is nyitott ez a kérdés az életben. Bár sokszor előfordulhat, hogy ragaszkodása a partneréhez odavezet, hogy csak álmaiban marad meg ez a vágy. Hiába bátor, lehet túllép az édeshármas gondolatán, és csak nagyon ritkán merül fel benne, hogy meg is valósítsa azt. Viszont szakítás után, ha elkezd kalandozni, elképzelhető, hogy az első dolog, amit kipróbál az egy harmadik jelenléte lesz az ágyban. Inkább kitörésszerűen képes belemenni és megélni legrejtettebb vágyát. Nem jellemző, hogy párkapcsolaton belül tenné meg, inkább egy gyors, spontán kaland kapcsán.

Vízöntő

A Vízöntő szabad szellemiségű, általában nem titkolja el, ha édeshármasra vágyik. Sőt még a partnerének is szívesen megemlíti. Bár nem ragaszkodik hozzá, hogy ez beteljesüljön, ebben is optimista, kivárja a kedvező alkalmat. Soha, senkit nem hozna olyan helyztebe, ami a másiknak kellemetlen, azonnal lemond a vágyairól, ha megkedvelt valakit. Semmit nem siettet, hiszi, hogy ha meg kell történnie, létrejön spontán és valóra válik az álma. A Vízöntő nem egy tűzes, inkább egy légies jegy, soha nem dühből, vagy szenvedélyből teszi ezt meg. Áramlik, mint a levegő, de nem köntörfalaz, felvállalja a vágyát, ha eljön a megfelelő pillanat. Kisérletező alkat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?